TEK-esek fogták el a kámi lövöldözés gyanúsítottját (videó)

Publikálás dátuma
2018.09.11 10:12
A tőrbe csalt Fejér megyei vállalkozó szétlőtt autója
Fotó: police.hu/
Tizenkét órán belül elfogták a rendőrök a rendőrök azt férfit, aki gyanújuk szerint hétfőn több lövéssel próbált megölni egy Fejér megyei vállalkozót.
A helyszínre érve a férfi kiszállt az autóból - ekkor egyből golyózápor fogadta, a bokorból tüzelő támadó vagy támadók fején és hátán is eltalálták, életveszélyesen megsebesítve Szétlőtték az autó ablakait is; a sértett felesége csak azért nem kapott találatot, mert a lövöldözés kezdetén lebukott a kesztyűtartó mögé.
A portál még több támadó jelenlétét valószínűsítette, de a kérdéseinkre hétfőn még nem válaszoló Vas megyei Rendőr-főkapitányság kedden már csak egy támadóról írt közleményében.
Bejelentésük szerint a 23 éves Vas megyei férfit a TEK kommandósai kapták el Meggyeskovácsi területén, és hamarosan letartóztatásba kerülhet. A TEK által közzétett felvételen látható, hogy gyanúsítottnál egy távcsöves vadászpuskát találtak.
2018.09.11 10:12
Frissítve: 2018.09.11 10:58
18

A hatályos jogszabályok szerint ez a cikk olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúak számára károsak lehetnek. Ha Ön elmúlt 18 éves, kattintson a gombra, és a tartalom elérhető lesz. Minden más esetben görgessen tovább a következő cikk megtekintéséhez.

Emberi maradványokat talált egy kiránduló pár a Várpalota melletti erdőben

Publikálás dátuma
2019.02.15 19:59

Fotó: /
A pár Valentin-nap alkalmából tett sétát a Bakonyban, azonban egyszer csak egy szétszakadt felsőruházatú holttestre lettek figyelmesek.
Emberi maradványokat talált egy pár a Veszprém megyei Várpalota és Öskü közötti erdőben, amikor Valentin nap alkalmából kirándulni indultak a Bakonyba - tudta meg egy olvasójától a veol.hu.

A portálnak a pár férfi tagja felidézte, romantikusnak szánt kirándulásra indultak, aminek rémálomszerű vége lett. Elmesélte, a gyerekeket február 14-én délután otthon hagyták, akikre a nagymama vigyázott, hogy Valentin nap alkalmából kiránduljanak kettesben a Bakonyban. Öskü és Várpalota között az erdőben, Bánta-pusztánál jártak, amikor egy piros és kék színű hátizsákra lettek figyelmesek, amit fehér színű hegymászó kötéllel két fa közé odakötöttek, és körülbelül tíz méterre egy ruhakupacot is megláttak.
"Ahogy közelebb indultam, láttam, hogy egy szétszakadt felsőruházatú tetem hevert ott, még az oldalbordáit is lehetett látni, borzalmas volt"
- idézte fel még mindig a történtek hatása alatt a férfi.
A látványról szólva elmondta, szanaszét hevert a földön egy kapucnis felső, az olajzöld színű kabát, a kékes nadrág, illetve a csontok: még a cipőben is csontok voltak. Azt nem lehet tudni, hogy férfi vagy nő lehetett-e az illető. A pár azonnal hívta a rendőrséget, és meg is várták, amíg a rendőrök kiérkeztek. A helyszínre siettek még a mentőszolgálat dolgozói, illetve a háziorvos, valamint a rendőrségi helyszínelők és a várpalotai járőrök is.

A haláleset körülményeit a várpalotai rendőrség egyelőre vizsgálja – közölte a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense.
2019.02.15 19:59