Mikrobusz és autó karambolozott, egy ember meghalt Dunaharasztinál

Publikálás dátuma
2018.09.26. 20:13

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést.
Összeütközött egy mikrobusz és egy autó az 51-es számú főúton. A baleset következtében egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, ketten pedig megsérültek – írja a police.hu. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést. Az arra közlekedőket Dunaharaszti belterületén terelik.
Szerző
Frissítve: 2018.09.26. 21:59

Tűz ütött ki egy III. kerületi családi házban

Publikálás dátuma
2018.09.26. 17:55
Népszava fotó
A tűzoltók átszellőztetik és átvizsgálják az épületet.
Berendezési tárgyak égtek egy családi ház egyik helyiségében Budapest III. kerületében, a Szőlővész utcában – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral rövid időn belül eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információk szerint az ingatlanban senki sem tartózkodott.
Szerző

Halálos baleset – Kisteherautó ütött el egy biciklist a 47-es úton

Publikálás dátuma
2018.09.26. 17:04
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
Az érintett szakaszon félpályás útlezárás van érvényben a helyszínelés ideje alatt.
Összeütközött egy kerékpáros és egy kisteherautó a 47-es főút 59. kilométerszelvényében, Zsáka és Furta között. A balesetben a biciklis olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt félpályás útlezárás van érvényben a balesettel érintett útszakaszon. 
Szerző