Előfizetés

Felborult egy autó, halálos baleset Zsámboknál

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.10.24. 07:57
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az áldozat a helyszínen meghalt, három utastársa megsérült a zsámboki tragédiában.
Eddig ismeretlen okból sodródott le egy személyautó kedden éjfél előtt,a 3106-os úton, Zsámbok és Jászfényszaru között: a jármű felborult, négy utasa közül egy a helyszínen életét vesztette a balesetben.
Két főt súlyos, egyet könnyebb sérülésekkel láttak el a helyszínre érkező mentők. A rendőrség a helyszínelés idejére teljes lezárta az érintett, 12. kilométersávot. 

Késsel támadt a taxisra

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.10.23. 08:29

Fotó: police.hu
A sofőr előre kérte a viteldíjat, nem kellett volna.
Az Egri Rendőrkapitányság eljárást indított egy 21 éves férfi ellen, aki - a jelenlegi adatok alapján - vasárnap este taxit hívott egerbaktai otthonához, majd azzal egy másik településre akart menni - írja a rendőrség honlapján.    A taxisofőr a nagy távolság miatt előre kérte a viteldíjat, így a férfi menet közben megpróbált egy bankautomatánál pénzt magához venni, azonban nem sikerült. Ezt követően visszaült a járműbe, és egy késsel életveszélyesen megfenyegette a sofőrt, aki ki tudott szállni annak ellenére, hogy támadója megpróbálta visszatartani. B. László elhajtott a járművel, melyet Egerbakta belterületén végül hátrahagyott és gyalog elmenekült. Elfogását követően ellene - őrizetbe vétele mellett - zsarolás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozó hatóság egyben előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Lakástűzben halt meg egy nő Bényén

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.10.22. 20:16
Illusztráció
Fotó: Népszava
Meghalt egy nő Bényén, amikor egy háromszintes családi ház egyik helyiségében tűz ütött ki hétfőn - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel. A házban hárman tartózkodtak, ketten kijutottak, egy nő viszont a helyiségben rekedt és a helyszínen meghalt. A monori hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Az igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének okát.