Bedrogozta a nőt, majd hazakísérte és kifosztotta – Ezt a férfit keresi a rendőrség

Publikálás dátuma
2018.11.08 20:47

Fotó: police.hu
Az elkövetőt felvette a biztonsági kamera.
A lakosság segítségét kérik a cinkotai rendőrök egy ismeretlen férfi azonosításához, aki még augusztus végén egy terézvárosi szórakozóhelyen megkínált egy nőt üdítővel, melyben bódító hatású szer volt. Ezt követően elkísérte a nőt a cinkotai lakására, ahonnan pénzt és mobiltelefont vitt el. A rendőrség kifosztás gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feltételezett elkövető 50 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A férfiról felvétel készült: 
A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen.
Frissítve: 2018.11.08 20:49

Bolti rablás miatt keresik ezt a kapucnis férfit

Publikálás dátuma
2019.04.24 21:53
Őt keresi a rendőrség a dunaújvárosi trafikrablás után
Fotó: police.hu
A rendőrség körözést adott ki az ismeretlen személy ellen, aki a gyanú szerint kirabolt egy dunaújvárosi trafikot.
A támadóról a biztonsági kamera készített felvételt, a rendőrség most ez alapján adta ki a körözést. Kérik, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tud hollétéről, vagy a bűncselekmény részleteiről,.akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. A dunaújvárosi nyomozók kérik azoknak a tanúknak a jelentkezését is, akik 2019. április 23-án a délutáni órákban 16 óra és 17 óra között a dunaújvárosi Vasmű utcai dohányboltban vásároltak.

Tanya udvarán gázoltak halálra egy nőt Medgyesegyházán

Publikálás dátuma
2019.04.24 17:41
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az áldozat egy mezőgazdasági gép útjába került, életét már nem lehetett megmenteni.
Halálos kimenetelű balesetről értesítették szerda délután négy óra körül a Békés megye Rendőr-főkapitányságot: Medgyesegyháza külterületén, egy tanya udvarában elütött egy nőt egy mezőgazdasági gép, írja  a police.hu.
A helyi asszony olyan súlyosan sérült, hogy a gázolás után életét vesztette. A történtek okát és körülményeit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálja ki.