Hátba ütötte a tornatanárt egy nagymama, mert unokájának guggolásokat kellett csinálnia

Publikálás dátuma
2018.11.08 21:21
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az asszony megjelent a rokonaival a sportpályánál, ahol szidalmazni és fenyegetni kezdték a pedagógust.
Hátba ütött egy testnevelő tanárt egy nő Újkígyóson. Az asszony azt sérelmezte, hogy unokájának azért, mert nem vitt felszerelést, külön guggolásokat kellett csinálnia – írja a police.hu. Az 55 éves nagymama még szeptemberben jelent meg a rokonaival, tanítási időben annál a sportpályánál, ahol a 7. osztályos unokájának éppen testnevelés órája volt. Sérelmezte, hogy a fiúnak guggolásokat kellett csinálnia azért, mert nem vitt tornafelszerelést. A tanárt szidalmazták és fenyegették, majd az 55 éves nő egyszer hátba is ütötte a pedagógust. A tanár nem esett el és nem sérült meg. A rendőrök az újkígyósi nőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellene. A rendőrség már befejezte az ügy vizsgálatát.
Frissítve: 2018.11.08 21:22

Kiégett egy cukrászda Leányfalun

Publikálás dátuma
2019.04.22 15:57

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
Ketten voltak az épületben, amikor az kigyulladt, de időben ki tudtak menekülni - úgy tudni, senki sem sérült meg.
Kigyulladt egy vendéglátóhely Leányfalun, a Móricz Zsigmond úton, a Petőfi sétány közelében, tájékoztatott a katasztrófavédelem hétfő kora délután. A tűz az üzemi részt és az eladóteret is érintette:
teljes terjedelmében égett a két, szorosan egymás mellé épített részből álló, L-alakú épület mintegy négyszázötven négyzetméteres teteje, és a lángok az alsó szinten is érintettek körülbelül ötven négyzetmétert.
Az épületben ketten tartózkodtak, ők kijöttek a tűz keletkezésekor. Az első hírek szerint senki sem sérült meg.
A lángokat, a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, a szentendrei és a fővárosi hivatásos, valamint a leányfalui és a visegrádi önkéntes tűzoltók fékezték meg. Az egységek kihoztak két gázpalackot is, amelyeket nem ért hőhatás.

Autó lángolt a VIII. kerületben

Publikálás dátuma
2019.04.22 14:49
Illusztráció
Fotó: Népszava
Az utas- és a motortér égett.
Kigyulladt egy személygépkocsi Budapest VIII. kerületében, a Szigony utcában - írja a Katasztrófavédelem a honlapján. Az utas- és a motortér égett. A fővárosi hivatásos tűzoltók elfojtották a lángokat és megkezdték az utómunkálatokat.