Parkoló járműbe csapódott egy autó Szentendrén, két ember megsérült

Publikálás dátuma
2018.11.08 21:47

Fotó: MTI/ Cseke Csilla
Az egyik gépkocsi vezetőjét súlyos sérülésekkel vitték kórházba.
Szentendrén, a Szentlászlói úton belecsapódott egy személygépkocsi egy parkoló járműbe, amelynek a vezetője éppen be akart szállni az autójába – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A tűzoltók az útszakasz teljes lezárása mellett végzik a műszaki mentési munkálatokat. A police.hu közlése szerint a balesetben két ember sérült meg. Az MTI azt írja, a jármű hátulról rohant bele egy családi ház udvarába épp beállni készülő autóba, ami elütötte annak vezetőjét, akit a mentők súlyos sérüléssel vittek kórházba.
Frissítve: 2018.11.08 21:47

Kiégett egy cukrászda Leányfalun

Publikálás dátuma
2019.04.22 15:57

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
Ketten voltak az épületben, amikor az kigyulladt, de időben ki tudtak menekülni - úgy tudni, senki sem sérült meg.
Kigyulladt egy vendéglátóhely Leányfalun, a Móricz Zsigmond úton, a Petőfi sétány közelében, tájékoztatott a katasztrófavédelem hétfő kora délután. A tűz az üzemi részt és az eladóteret is érintette:
teljes terjedelmében égett a két, szorosan egymás mellé épített részből álló, L-alakú épület mintegy négyszázötven négyzetméteres teteje, és a lángok az alsó szinten is érintettek körülbelül ötven négyzetmétert.
Az épületben ketten tartózkodtak, ők kijöttek a tűz keletkezésekor. Az első hírek szerint senki sem sérült meg.
A lángokat, a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, a szentendrei és a fővárosi hivatásos, valamint a leányfalui és a visegrádi önkéntes tűzoltók fékezték meg. Az egységek kihoztak két gázpalackot is, amelyeket nem ért hőhatás.

Autó lángolt a VIII. kerületben

Publikálás dátuma
2019.04.22 14:49
Illusztráció
Fotó: Népszava
Az utas- és a motortér égett.
Kigyulladt egy személygépkocsi Budapest VIII. kerületében, a Szigony utcában - írja a Katasztrófavédelem a honlapján. Az utas- és a motortér égett. A fővárosi hivatásos tűzoltók elfojtották a lángokat és megkezdték az utómunkálatokat.