Tizenhárom éves fiú vert meg egy kerekesszékes férfit Érden

Publikálás dátuma
2018.11.09. 20:19

Fotó: police.hu
A fiú a kerékpárjával ütlegelte a férfit, majd elmenekült a helyszínről. Elfogták a rendőrök.
Az érdi rendőrök elfogtak egy 13 éves helyi fiút, aki kirabolt egy mozgáskorlátozott férfit – írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint a fiú kedd délután Érden, a Munkácsy Mihály utcában felborított egy kerekesszékkel közlekedő férfit, majd a táskáját kitépte a nyakából, és készpénzt vett ki belőle. Ezt követően a kerékpárjával ütlegelni kezdte a sértettet. Az esetet észrevette egy közelben lakó férfi, ezért a fiú elmenekült a helyszínről. A rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 13 éves helyi fiút, akit csütörtök délelőtt elfogtak Érden. A nyomozók rablás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.
Szerző

A rendőrség keresi a színész megverésével gyanúsított budapesti férfit

Publikálás dátuma
2018.11.09. 17:59

Fotó: police.hu
A színművészt ketten bántalmazták, egyiküket egy zuglói lakásban fogták el.
A belvárosi nyomozók elfogták azt a férfit, aki bántalmazott egy színművészt Budapesten, ám társát, a 27 éves budapesti Varga Dávidot továbbra is keresik – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a 35 éves palesztin férfi egy belvárosi szórakozóhely előtt keveredett szóváltásba egy színművésszel, majd megütötte őt. A társaságában lévő Varga Dávid is bántalmazta a színészt, majd a két férfi elmenekült a helyszínről. A nyomozók azonosították a két férfit, és a palesztin állampolgárt szerdán a zuglói lakásán elfogták. A rendőrök garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, majd társa ellen csütörtökön elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható Varga Dávidot felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen.
A Blikk még az eset után arról írt, hogy Sánta Lászlót bántalmazták szeptemberben egy szórakozóhely előtt. A lap szerint a színész a vállát megkocogtatva figyelmeztetett egy nőt, hogy nyitva hagyta a táskáját, a barátja azonban félreértette a gesztust és elzavarta. Sánta László annyira meglepődött a durva reakción, hogy magyarázni kezdte, csak segíteni akart, de ez tovább hergelte a férfit, aki a szóváltás után ütni kezdte. „Szinte egy másodperc alatt történt az egész, megkaptam az első, majd a második jobbost, aztán hirtelen megjelent még egy férfi a színen, tőle is kaptam párat, aztán kiderült, hogy nagyon gyorsan tudok futni. Lehet, hogy gyáva dolog volt, de egy 68 kilós, vézna gyerek vagyok, esélyem nem lett volna a két kétajtós szekrény ellen” – mondta Sánta László a lapnak.
Szerző

Nevelő célzatú vita: felrúgta a motoros a tilosban járó biciklist

Publikálás dátuma
2018.11.09. 10:13
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A vádlott felfüggesztett börtönt kapott, mert korábban neki is volt több közlekedési szabálysértése.
 Közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt emelt vádat a kaposvári ügyészség egy 34 éves siófoki férfi ellen, aki menet közben felrúgott egy kerékpárost. A vádlott az idén nyáron Zamárdiban motorozott a 7-es főúton, melyen az adott szakaszon nem lehetett biciklizni. Ennek ellenére egy páros felhajtott az útra, így a motoros, amikor utolérte őket, számon kérte rajtuk, miért kerekeznek a tilosban? A duó férfitagja erre visszaszólt, hogy a maga dolgával törődjön, majd tovább tekert. A vádlott viszont ideges lett, utána ment, s belerúgott a sértett biciklijének első kerekébe, mire a férfi nagyot esett, a motoros pedig elhúzott a helyszínről. Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – akinek korábban már több közlekedési szabálysértése is volt – próbaidőre felfüggesztett börtön indítványozott a vádirat.
Szerző
Témák
bicikli motoros