A rendőrség keresi a színész megverésével gyanúsított budapesti férfit

Publikálás dátuma
2018.11.09 17:59

Fotó: police.hu
A színművészt ketten bántalmazták, egyiküket egy zuglói lakásban fogták el.
A belvárosi nyomozók elfogták azt a férfit, aki bántalmazott egy színművészt Budapesten, ám társát, a 27 éves budapesti Varga Dávidot továbbra is keresik – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a 35 éves palesztin férfi egy belvárosi szórakozóhely előtt keveredett szóváltásba egy színművésszel, majd megütötte őt. A társaságában lévő Varga Dávid is bántalmazta a színészt, majd a két férfi elmenekült a helyszínről. A nyomozók azonosították a két férfit, és a palesztin állampolgárt szerdán a zuglói lakásán elfogták. A rendőrök garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, majd társa ellen csütörtökön elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható Varga Dávidot felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen.
A Blikk még az eset után arról írt, hogy Sánta Lászlót bántalmazták szeptemberben egy szórakozóhely előtt. A lap szerint a színész a vállát megkocogtatva figyelmeztetett egy nőt, hogy nyitva hagyta a táskáját, a barátja azonban félreértette a gesztust és elzavarta. Sánta László annyira meglepődött a durva reakción, hogy magyarázni kezdte, csak segíteni akart, de ez tovább hergelte a férfit, aki a szóváltás után ütni kezdte. „Szinte egy másodperc alatt történt az egész, megkaptam az első, majd a második jobbost, aztán hirtelen megjelent még egy férfi a színen, tőle is kaptam párat, aztán kiderült, hogy nagyon gyorsan tudok futni. Lehet, hogy gyáva dolog volt, de egy 68 kilós, vézna gyerek vagyok, esélyem nem lett volna a két kétajtós szekrény ellen” – mondta Sánta László a lapnak.
Frissítve: 2018.11.09 17:59

Eltűnt egy 70 éves hajdúdorogi férfi

Publikálás dátuma
2019.03.21 21:10

Fotó: police.hu
A hajdúböszörményi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Veres Mihály megtalálása érdekében.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a férfi csütörtökön távozott a lakóhelyéről, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Veres Mihály körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja és bajusza ősz. Eltűnésekor kék színű bársony kabátot, fekete pamutsapkát és zöld gumicsizmát viselt.

Négyes karambol az Árpád hídon – Két ember megsérült

Publikálás dátuma
2019.03.21 20:14
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset a Budára vezető oldalon történt.
Összeütközött négy gépkocsi csütörtök este Budapesten, az Árpád hídon, a Budára vezető oldalon – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A karambolban két ember megsérült, őket ellátják a mentők.