Megöltek egy idős férfit Miskolcon

Publikálás dátuma
2018.12.28. 12:49
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
A rendőrök bűncselekmény gyanúja miatt indítottak nyomozást.
Holtan találtak egy 70 éves férfit pénteken a kora délelőtti órákban, miskolci otthonában – írja a police.hu. Az esettel kapcsolatban megkezdődött szemle során megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta.
Szerző

Fegyverarzenált találtak a rendőrök egy nagyatádi férfi otthonában

Publikálás dátuma
2018.12.28. 12:13

Fotó: police.hu
A további eljárást szakértők bevonása mellett folytatják le.
A nagyatádi rendőrök elfogtak egy helyi férfit, aki engedély nélkül tartott fegyvereket és lőszereket az otthonában – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a nyomozók csütörtökön tartottak házkutatást a nagyatádi ingatlannál, mivel felmerült a lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés gyanúja. A rendőrök a 63 éves férfi otthonában az előzetes szaktanácsadói vélemény szerint többek között 13 lőfegyvert, 2 kilogramm puskaport, 53 kispuska, 60 állatkábító, 34 gázriasztó, 14 Parabellum, 54 Makarov, 9 765-ös, 40 gépkarabély, 70 TT, valamint 155 Flóbert típusú lőszereket, 9 lőszermagot és 9 doboz csappantyú lőszer elemet találtak és foglaltak le.
Forrás: police.hu
A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A nyomozás során beszerzett adatok szerint a gyanúsított a fegyverek és a lőszerek tartásához nem rendelkezett hatósági engedéllyel. Az ügyben a további eljárást szakértők bevonása mellett folytatják le.
Forrás: police.hu
Szerző

Karácsonyfa gyulladt ki egy újhartyáni iskola aulájában

Publikálás dátuma
2018.12.28. 12:09
Illusztráció
Fotó: Népszava
A tűzoltók gyorsan elfojtották a lángokat, az eset során senki nem sérült meg.
Kisebb tűz keletkezett egy feldíszített karácsonyfa körül egy iskola aulájában Újhartyánban, a Zrínyi Miklós utcában – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).  A dabasi hivatásos tűzoltók gyorsan elfojtották a néhány négyzetméteren fellobbanó lángokat, így a tűz nem terjedt tovább, jelenleg átszellőztetik az épületet. Az eset során senki nem sérült meg.
Szerző