Felborult egy autó az ütközés erejétől a XVIII. kerületben (fotó)

Publikálás dátuma
2019.01.03. 13:01

Fotó: police.hu
Az elsődleges információk szerint senki nem sérült meg.
Eddig tisztázatlan körülmények között 2018. január 3-án 10 óra 57 perckor Budapest XVIII. kerületében, a Nefelejcs utcában két autó összeütközött - írja a rendőrség honlapján. A balesetben az egyik autó felborult, az elsődleges információk szerint senki nem sérült meg. A rendőrök a műszaki mentés és a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt lezárták.
Szerző

Gyilkosság Miskolcon - Őrizetben a gyanúsított

Publikálás dátuma
2019.01.03. 12:48
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint karácsonykor megölt egy idős embert Miskolcon.
rendőrség tájékoztatása szerint emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság H. Béla 38 éves miskolci lakossal szemben. A gyanúsított 2018. december 26-án, a kora reggeli órákban bement a korábban megismert áldozatának lakásába. Többször megszúrta a 70 éves férfit, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A támadó ezt követően értékek után kutatott a lakásban, majd több mint százezer forintot zsákmányolva elmenekült a helyszínről. A bejelentést követően a nyomozók az ügyben indított eljárás eredményeként azonosították, majd Debrecenben elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 30 éves férfit. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a 2019. január 2-án őrizetbe vett H. Bélával szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.
Szerző

Tűz fényénél keresgélt egy nő ruhái között, azonban felgyújtotta a házat a békéscsabai férfi

Publikálás dátuma
2019.01.03. 11:24

Fotó: police.hu
Az asszony az ajtón sem tudott kijönni, az ablakon át próbálta eloltani a lángokat.
Tüzet okozott egy férfi egy nő házának bejáratánál, Gyulán, írja a police.hu. Az eset január elsején, hajnali egy körül történt, amikor a nő ismerőse lángoló újságpapírok fényében akart valamit megtalálni a ház teraszán.
Az égő papír kiesett a kezéből, de a férfi ezzel nem foglalkozott, elment onnan.

Az égő újságpapírtól meggyulladt az ott lévő éghető dolgok, egy kosár ruha, egy fapad, egy szekrény és az épület egyik ablakának kerete. 
A házban bent volt a nő, aki néhány perc múlva vette észre a tüzet. Nem tudott kimenni a házból, az ablakon át próbálta vízzel locsolni a lángokat. A lángokat végül a bejelentése nyomán a katasztrófavédelem munkatársai oltották el.
A közveszély okozással gyanúsítható békéscsabai férfit a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. január 2-án elfogták és előállították, az 55 éves B. László őrizetben van.
Szerző
Témák
tűzeset Gyula
Frissítve: 2019.01.03. 11:44