Előfizetés

Gyorsvonatra akart felugrani, de az levágta a lábát

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.01.30. 11:56
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Rossz oldalról közelített a vonathoz a Nyitra mellett szerencsétlenül járt férfi, ráadásul már mozgásban volt a szerelvény.
Szörnyű szerencsétlenség történt kedden este Nyitra közelében, írja a parameter.sk. Egy férfi fel akart ugorni az állomáson a már mozgásban lévő gyorsvonatra, amikor
megcsúszott, és a szerelvény levágta az egyik lábát.

A baleset röviddel 18 óra előtt történt a Nyitra járásbeli, a várostól pár kilométerre lévő zbehy-i vasútállomáson. Mint kiderült, a férfi nem az állomás felőli oldalon próbált felszállni a vonatra. Az orvosok nem tudták megmenteni a férfi sérült lábát.

Egy reggel Isten tenyerén: kétszer gázolták el, mégis él

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.01.30. 09:43

Fotó: Shutterstock
Meglehetős szerencséje volt az Újpesten közlekedő férfinek.
Rosszul kezdődött egy férfi napja Újpesten. A Megyeri úton próbált átkelni nem sokkal fél hét előt, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elütötte egy autó, írja a police.hu. Az üközés ereje a férfit a szemközti forgalmi sávba repítette, ahol egy másik jármű is elgázolta. Öröm az ürömben, hogy ugyan megsérült, de túléli a balesetet.

Összeütközött a HÉV-vel egy autó Szigetszentmiklóson

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.01.29. 19:45
Illusztráció
Fotó: Népszava
A baleset a Rév úti vasúti átjáróban történt, senki nem sérült meg.
HÉV-szerelvénnyel ütközött egy gépkocsi Szigetszentmiklóson, a Rév úti vasúti átjáróban. A balesetben az elsődleges információk szerint senki nem sérült meg – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A helyszínre a műszaki mentés miatt a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották.