Körömlakklemosóval belocsolt szivaccsal gyújtották fel a Ráday kollégiumot

Publikálás dátuma
2019.02.01. 13:26
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Szándékos gyújtogatás történt, tizenéves gyerekek a gyanúsítottak.
Körömlakklemosóval belocsolt szivacsot gyújtottak meg a Ráday utcai református kollégiumban, ettől keletkezett a tűz - jelentette be péntek délutáni a rendőrség. Három embert gyanúsítottként hallgattak ki: két 15 éves, és egy 16 éves fiatalt. Kiderült,

már korábban gondolkodtak azon, hogy fel kellene gyújtaniuk valamit, és ezt a tervüket a kollégiumban valósították meg.

Mint ismert, január 23-án este kigyulladt a budapesti Ráday utcában található református kollégium, a tűzben egy ember életét vesztette. Az áldozat egy négygyermekes, veszprémi családapa, 46 esztendős volt.
Szerző

Láncfűrésszel, gyerekei előtt végeztek ki egy szentandrási férfit

Publikálás dátuma
2019.02.01. 12:04

Fotó: Shutterstock
Az áldozat két fia végignézte, ahogy apjukat lefejezi nagybácsijuk.
Rémfilmekbe illő gyilkosság történt csütörtökre virradóra a romániai Temes megyei Szentandráson, írja a Maszol.ro. Egy helyi portál beszámolója szerint egy 44 éves férfit ölt meg a 32 éves unokatestvére.

A gyilkos egy láncfűrésszel szétszabdalta a bejárati ajtót, behatolt a házba, és rátámadt az álmából felébresztett áldozatra.

A 44 éves férfi mezítláb kimenekült az udvarra, ám támadója utolérte, és szó szerint lefejezte. A házban tartózkodott az áldozat két gyermeke is, akik szemtanúi voltak a jeleneteknek.
A gyilkost az utcán fogták el, kezében a láncfűrésszel. A 32 éves férfit bevitték Temesvárra kihallgatásra. A rendőröknek csak annyit mondott, hogy unokatestvére az áldozatnak, de tettének indítékait nem árulta el.
Szerző

Napok óta nem találják a 17 éves mezőfalvai lányt

Publikálás dátuma
2019.01.31. 22:01

Fotó: police.hu
A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik Vida Szabina megtalálása érdekében.
police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a 17 éves mezőfalvai lány vasárnap ismeretlen helyre távozott és a felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Vida Szabina körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, fekete hajú és barna szemű. Eltűnésekor fekete színű nadrágot, fekete kabátot és fekete cipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, és tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen.
Szerző