Viccből hívta a rendőröket, az ügyészség is kíváncsi a poénra

Publikálás dátuma
2019.02.03. 11:10
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Megkéselt, kirabolt áldozathoz riasztották a kecskeméti járőröket. Nem nevettek, amikor kiderült, hogy átverték őket.
Hatóság félrevezetése miatt kell felelnie a egy 47 éves kecskeméti lakosnak, aki még tavaly júliusban, némi iszogatás után jó poénnak találta, hogy a 112-es segélyhívó számon kérjen hatósági intézkedést egy kitalált bűntény miatt. A férfi korábban összekapott egy ismerősével, majd berúgott –ezután jött az ötlet, hogy a helyi Mezei utcába riassza a mentőket és rendőröket: azt állította, hogy személyt ismeretlenek megvertek, megszurkáltak, majd elvették összes pénzét. A járőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol természetesen nem találtak senkit.
Ezután kiderítették, honnan érkezett a megtévesztő hívás, a betelefonáló ellen pedig eljárás indult a megyeszékhelyi kapitányságon. A férfi szabadlábon védekezhet – az ügyben folytatott eljárás a napokban lezárult, és hamarosan a vádhatóság elé kerül, írja a police.hu.
Szerző

Fának hajtott egy autós Debrecenben, a sofőr életveszélyesen megsérült

Publikálás dátuma
2019.02.02. 11:34

Fotó: police.hu
A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.
Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy férfi egy balesetben pénteken – írja a police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint a 22 éves férfi az általa vezetett járművel közlekedett Debrecenben, a Monostorpályi úton. A sofőr járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, amelynek következtében – eddig tisztázatlan körülmények között – áttért a szemközti forgalmi sávba, majd egy fának ütközve állt meg. A debreceni férfi az ütközés következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Szerző
Témák
Debrecen baleset

Halálra gázoltak egy nőt Veszprém megyében

Publikálás dátuma
2019.02.02. 08:11

Fotó: police.hu
A nő kilépett egy busz mögül, mikor egy arra haladó autó elütötte.
Halálos baleset történt péntek este Peremarton-Gyártelep külterületén: egy 55 éves nő kilépett egy menetrend szerint közlekedő busz mögül, mikor egy arra haladó Volkswagen Passat típusú gépkocsi elütötte – írja a police.hu. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.
Szerző
Témák
gázolás baleset