Eltűnt egy 13 éves szegedi lány

Publikálás dátuma
2019.02.11. 17:22

Fotó: police.hu
A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Daróczi Amanda megtalálása érdekében.
police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a lány múlt csütörtök óta ismeretlen helyen tartózkodik. Daróczi Amanda körülbelül 165 centiméter magas, 50 kilogramm, vékony testalkatú, haja hosszú és sötétbarna. Eltűnésekor fekete, derékig érő kabátot és szintén fekete, magasszárú csizmát viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen.
Szerző

Szívbetegsége okán szabadon mozoghat Pest megyében és a fővárosban M. Richárd

Publikálás dátuma
2019.02.11. 17:08

Fotó: Draskovics Ádám
A halálos gázolással vádolt férfinak az orvos-szakértői vélemény szerint műtétre van szüksége.
A bíróság megszüntette a a Dózsa György úti gázolásos baleset ügyében halálos közúti baleset gondatlan okozásával vádolt M. Richárd  letartóztatását, és bűnügyi felügyeletet rendelt el ellene Pest megye területére. Ez, írja a 444.hu, ügyvédje szerint ez lényegében azt jelenti, hogy M. Richárd Budapesten és a megyében szabadon mozoghat. Emlékeztetőül: M. Richárdot még tavaly év végén tartóztatták le, miután többször is megszegte a házi őrizetének a feltételeit azzal, hogy az orvosi látogatásai során nem csak az orvoshoz ugrott be, hanem például egy bevásárlóközpontba és a saját éttermébe is. Most a bíróság elfogadta M. Richárd érvelését, miszerint nehezen viseli a letartóztatást, mert szívbetegsége súlyosbodott, bármikor életveszélyes állapotba kerülhet. Ezt a mondást támasztja alá az orvosszakértői vizsgálat, mely szerint M. Richárd a szív bal kamrájából kiinduló főverőér szájadékában lévő billentyű elégtelen működésében szenved, és emiatt szívbillentyű-cserére van szüksége. Az orvosszakértő ugyan kiemelte, hogy jelenleg M. Richárd nincs az életét közvetlenül veszélyeztető állapotban, de a betegsége a következő hónapokban rosszabbodhat, és akár halálos szívritmus-zavarai is lehetnek. A műtét után pedig 1-2 nap intenzív osztályos elhelyezés, 1-2 hét kórházi tartózkodás, majd 2-4 hét rehabilitáció jön. A szakértő szerint M. fiatal, ezért 2-3 hónapon belül felépülhet.
Szerző

Fenyegette, majd mellkason szúrta ismerősét a drégelypalánki nő (videó)

Publikálás dátuma
2019.02.11. 15:55

Fotó: police.hu
A rendőrök kihallgatták és őrizetbe vették az 55 éves gyanúsítottat.
Emberölés kísérletének gyanúja miatt folytat eljárást egy 55 éves drégelypalánki nő ellen a rendőrség – írja a police.hu. A jelenlegi adatok alapján a nő vasárnap a kora esti órákban a Nógrád megyei Drégelypalánkon, a lakóhelye előtt, az utcán megöléssel fenyegette meg férfi ismerősét, majd egy nála lévő késsel mellkason szúrta. A rendőrök a nőt előállították a rendőr-főkapitányságra, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hatóság a nő letartóztatásának indítványozására előterjesztést tett az illetékes ügyészségen. 
Szerző