Kiderült, mi okozta Sala halálát

Publikálás dátuma
2019.02.11 20:55

Fotó: AFP/ LOIC VENANCE
A 28 éves futballista holttestét az ujjlenyomata alapján azonosították.
A fejét és a törzsét ért sérülések miatt halt meg Emiliano Sala – írja a Guardian. A Cardiff 28 éves játékosát szállító kisrepülő még január 21-én zuhant a La Manche-csatornába. A bournemouthi városházán, hétfőn tartott meghallgatáson az is kiderült, hogy Sala holttestét az ujjlenyomata alapján azonosították. A futballistán kívül a pilóta is a fedélzeten volt, őt továbbra sem találják.   Az argentin futballista klubrekordot jelentő 17 millió euróért szerződött a francia Nantestól az angol Premier League-ben szereplő Cardiffhoz. Épp új csapatához tartott január 21-én, amikor az őt szállító kisrepülőgépnek nyoma veszett a La Manche csatorna felett.

Hét körözés volt érvényben az 50 éves nő ellen

Publikálás dátuma
2019.02.23 13:42
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A budapesti nyomozók elfogták azt a középkorú nőt, aki ellen lopás, kifosztás, kábítószer birtoklása és kiskorú veszélyeztetés miatt több hatóság is körözést bocsátott ki.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2019. február 22-én 14 óra 50 perckor igazoltatták egy autó utasát Budapest XX. kerületében. Az igazoltatás során a nő nem a valódi adatait adta meg, ezért előállították a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságára - közölte a police.hu.   A nyomozók megállapították, hogy az 50 éves budapesti L. Rózsát több budapesti rendőrkapitányság, a Fővárosi Törvényszék és a Pesti Központi Kerületi Bíróság is több bűncselekmény miatt körözte. A nyomozók a nőt előállítását követően átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltését nem kezdte meg. ​  

Villamosmegállóban landolt egy autós a Nagykörúton (fotó)

Publikálás dátuma
2019.02.23 11:38

Fotó: BKK / Facebook
Baleset történt a budapesti Nagykörúton a Király utcánál, közölte közösségi oldalán a Budapesti Közlekedési központ szombat reggel. A 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedett az Oktogon M és a Blaha Lujza tér M között.
A balesetről részleteket ugyan nem tettek közzé, de egy képet igen. Ezen az látszik, hogy egy autós valahogy a villamosmegállóba hajtott, és ott félig az utasoknak szánt részen, félig a sínen megállt.
Frissítve: 2019.02.23 12:04