18

A hatályos jogszabályok szerint ez a cikk olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúak számára károsak lehetnek. Ha Ön elmúlt 18 éves, kattintson a gombra, és a tartalom elérhető lesz. Minden más esetben görgessen tovább a következő cikk megtekintéséhez.

Hárman haltak meg egy balesetben Békés megyében

Publikálás dátuma
2019.02.14. 17:46

Fotó: police.hu
A Vésztő és Tarhos közötti úton, a bélmegyeri elágazás közelében fának ütközött egy személygépkocsi. A balesetben hárman életüket vesztették.
rendőrségi honlapon olvasható tájékoztatás szerint a balesetben az elsődleges információk szerint hárman életüket vesztették, egy személy súlyosan, egy személy pedig könnyebben megsérült. Az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Bélmegyer felé terelik.  
Szerző
Frissítve: 2019.02.14. 18:33

Halálos karambol: ketten meghaltak, sokan a roncsokba szorultak Nagybajomnál

Publikálás dátuma
2019.02.14. 17:00

Fotó: Varga György / MTI
Kisbusz ütközött személyautóval. A helyszínelés idejére teljes a lezárás.
Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze a 61-es főút 146-os kilométerszelvényénél, Nagybajom térségében csütörtök délután, tájékoztat a katasztrófavédelem.
Az ütközés erejétől a járművek utasai közül többen a roncsokba szorultak.

A tűzoltók emelték ki őket, feszítővágóval. A mentők megállapítása szerint a személyautóban utazók közül ketten életüket vesztették a balesetben.
A rendőrök tájékoztatásuk szerint a balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, a Nagybajom irányából érkezőket Kutas irányába, a Böhönye irányából közlekedőket Segesd irányába terelték. Este fél 7-kor indulhatott újra a forgalom.
Szerző
Frissítve: 2019.02.14. 19:25