Kábítószer-kereskedőket fogott a TEK Pest megyében

Publikálás dátuma
2019.02.22. 07:20

Fotó: police.hu
Négy főváros környéki településen és Budapesten négy embert vettek őrizetbe, miután több kilogramm kábítószert találtak a razzia során.
"A Kistarcsán, Kerepesen, Domonyvölgyben, Isaszegen és Budapesten végrehajtott intézkedések során több embert előállítottak bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, több helyszínen kábítószergyanús anyagokat – elsődleges adatok szerint közel egy kilogramm kokaint, mintegy három kilogramm amfetamint, továbbá közel négy kilogramm marihuanát – találtak és foglaltak le a rendőrök. Egy domonyvölgyi ingatlanban speed előállításához használatos alapanyagokat és keverőeszközöket is találtak a nyomozók, továbbá az egyik gyanúsítottól egy feltehetően éles lőfegyver és hozzá tartozó lőszerek is lefoglalásra kerültek" - olvasható a rendőrségi honlapon.
A razziát a BRFK nyomozói, gödöllői rendőrök és a Terrorelhárítási Központ (TEK) hajtotta végre szerdán reggel. Az akció során nagyértékű járműveket, készpénzt, illetve egyéb vagyontárgyakat foglaltak még le. Négy embert - egy isaszegi és egy kistarcsai férfit, valamint egy kerepesi és egy budapesti nőt - őrizetbe vettek, hatan szabadlábon maradtak, de gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az őrizetbe vettek előzetes letartóztatását kezdeményezi a hatóság.
Szerző

Hárman kaptak szén-monoxid-mérgezést Monoron

Publikálás dátuma
2019.02.21. 20:59
illusztráció
Fotó: Népszava
A jelek szerint a gáz is szivárgott a családi házban, ahonnan kórházba vitték a lakókat.
Mérgezés gyanújával riasztották a tűzoltókat és a mentőket csütörtök este monori Forgách utca egyik házához: hárman lettek rosszul az épületben, őket szén-monoxid-mérgezés gyanújával látták el. A monori tűzoltók gázkoncentrációt (vagyis szivárgást) is mértek a családi házban, ezért a gázszolgáltató szakértőjét is a helyszínre hívták, írja közleményében a Pest megyei katasztrófavédelem.
Szerző

Lakástűzben halt meg egy idős férfi Pásztón

Publikálás dátuma
2019.02.21. 20:32

Fotó: Molnár Ádám
A hírek szerint a tűzoltók csak utómunkálatokat végeztek, mert kiérkezésükig a lakók eloltották az intenzív tüzet.
Meghalt egy ember lakástűzben csütörtökön a Nógrád megyei Pásztón - közölte az MTI-vel a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője. Angyal Eszter elmondta: egy Liget utcai családi ház egyik szobájában ütött ki a tűz. A tűzoltók utómunkálatokat végeztek, mert kiérkezésükig a lakók az intenzív tüzet eloltották. Az MTI értesülése szerint egy idős férfi vesztette életét.