Tűz és robbanás volt egy maglódi házban, egy ember életveszélyesen megsérült

Publikálás dátuma
2019.03.07. 07:45
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A lángokat már eloltották, és megszüntették a beizzásokat a szomszédos melléképület tetején.
Kigyulladt egy családi ház csütörtök hajnalban Maglódon, a tűzben egy ember megsérült – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Egy gázvezeték is megsérült, a gáz meggyulladt, robbanás is volt – mondta el az MTI-nek Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A monori és a fővárosi hivatásos, valamint a gyömrői önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották az égő ház lángjait, és megszüntették a beizzásokat a szomszédos melléképület tetején. A tűzoltók a melléképület közelében egy embert találtak, őt a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították.
Szerző
Témák
Maglód tűz

Lakástűz miatt kerülhetett kórházba egy ember Pécsen

Publikálás dátuma
2019.03.06. 14:56

Fotó: Népszava
Miután a lakókat kimenekítették, egy embert a mentőknek adtak át a tűzoltók.
Kigyulladt egy többemeletes társasház harmadik emeleti lakásának erkélye Pécsett, a Zója utcában - tájékoztat a katasztrófavédelem. A tűzoltók kiérkezés után biztonságos helyre menekítették a lakókat, majd több vízsugárral eloltották a lángokat.
A tűzoltók egy embert átadtak a mentőknek.
Szerző
Témák
lakástűz Pécs

Meghalt egy hétéves fiú, akire ráesett egy matrac Jánoshalmán

Publikálás dátuma
2019.03.06. 10:34
Képünk illusztráció
Fotó: Népszava
Meghalt egy hétéves fiú, akire kedden délután egy jánoshalmi ház udvarán ráesett egy matrac. Ezt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte az állami hírügynökséggel.
Hürkecz Zoltán elmondta: a helyszínre érkező orvosok már nem tudták megmenteni a gyermek életét. A haláleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják. 
Szerző