Előfizetés

Politikus lett volna az elfogott bérgyilkos, D. Csaba következő áldozata

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.03.07. 08:01
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
Sajtóhírek szerint a célszemély likvidálásával egy másik politikus bízta meg a vajdasági férfit, a sikeres akcióért pedig 50 ezer eurót, azaz átszámítva közel 16 millió forintot ajánlott.
Újabb hidegvérű gyilkosságra készülhetett D. Csaba, akit néhány napja Prágában fogtak el. A vajdasági férfi ráadásul a hírek szerint nem is akárkivel akart végezni, célpontja egy szerb politikus volt - írja szerb lapértesülésekre hivatkozva a Blikk. A portál szerint a célszemély likvidálásával egy másik politikus bízta meg a férfit, a sikeres akcióért pedig 50 ezer eurót, azaz átszámítva közel 16 millió forintot ajánlott.

Csak erősíti ezt a feltételezést, teszik hozzá, hogy a cseh rendőrök fegyvereket, hangtompítót, hamis iratokat és egy parókát találtak D.-nél, amikor rajtaütöttek egy háromcsillagos prágai szállodában, vagyis alighanem tényleg készült valamire.
Az nem derült ki, honnan kapott fülest a hatóság. A vajdasági bérgyilkost egyszer már feldobták a társai, elképzelhető, hogy most is ugyanez történt.

Mint azt mi is megírtuk, a férfi kiadatására több ország, köztük Magyarország is pályázik, és éppen nálunk várná a legsúlyosabb, akár életfogytiglani börtön. A 39 éves bérgyilkos a gyanú szerint kivégezte V. László vállalkozót a budapesti Pólus Center mögötti területen. Hollandiában és Szerbiában, ahol szintén véres leszámolások száradnak a lelkén, 25, illetve 40 év börtönt kaphatna.

Kiderült: magát szúrta meg a nő Pécsen

MTI
Publikálás dátuma
2019.03.07. 07:52
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
Megkéseltek egy nőt szerdán kora este Pécsen; az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett – közölte korábban a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A tájékoztatás szerint nem sokkal 18 óra előtt érkezett bejelentés arról, hogy a Magtár utcában megszúrtak egy nőt, aki erősen vérzik. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a sértetten két szúrt sebet ejtettek; őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A körülmények tisztázása és az elkövető felkutatása folyamatban van – írták, jelezve, hogy az ügyben a Pécsi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés elkövetésének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.  UPDATE: Saját magának okozta a szúrt sérüléseket a pécsi nő, így sérelmére nem követtek el bűncselekményt - közölte honlapján a rendőrség. 

Tűz és robbanás volt egy maglódi házban, egy ember életveszélyesen megsérült

MTI
Publikálás dátuma
2019.03.07. 07:45
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A lángokat már eloltották, és megszüntették a beizzásokat a szomszédos melléképület tetején.
Kigyulladt egy családi ház csütörtök hajnalban Maglódon, a tűzben egy ember megsérült – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Egy gázvezeték is megsérült, a gáz meggyulladt, robbanás is volt – mondta el az MTI-nek Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A monori és a fővárosi hivatásos, valamint a gyömrői önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották az égő ház lángjait, és megszüntették a beizzásokat a szomszédos melléképület tetején. A tűzoltók a melléképület közelében egy embert találtak, őt a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították.