Eltörték az arccsontját a német autógyár egyik csúcsmenedzserének a bulinegyed biztonsági őrei

Publikálás dátuma
2019.03.13 07:39
Bulinegyed - illusztráció
Fotó: Shutterstock
A pénteki Síp utcai tömegverekedés áldozata egy német autógyár 57 éves vezető menedzsere és fiai. Állítják: a biztonsági őrök szó nélkül ütöttek.
Brutálisan bántalmaztak egy német állampolgárságú topmenedzsert péntek este a budapesti VII. kerületi bulinegyedben, írja a Blikk.hu. Az egyik szórakozóhely biztonsági őrei agyba-főbe verték az 57 éves férfit, két gyermekét pedig gázspray-vel fújták le. Az áldozat feljelentést tett a rendőrségen.
A megtámadott férfi az egyik legnagyobb német autógyár vezető menedzsere, aki két, Magyarországon élő fiához jött a fővárosba. A család vacsorázni ment a belvárosba, ahol az este első fele nagyon jól sikerült, beültek az egyik, most divatos helyre, ahol ettek és beszélgettek. A vacsora végeztével fizettek, majd eljöttek az étteremből. Később mégis úgy gondolták, annyira tetszett nekik a hely, hogy visszamennek, de be már nem jutottak. Az 57 éves férfi ügyvédje szerint
az ajtónál a biztonsági szolgálat emberei a két gyerekre támadtak, azonnal lefújták őket gázspray-vel, majd ütni kezdték a nagyobbik fiút.
A kisebbik, 17 éves gyerek próbált a testvére védelmére kelni, ám ő is kapott a maró spray-ből, majd ütötték, rugdosták. Apjuk mobillal próbálta felvenni az esetet, mire őt is megtámadták.
Legjobban a feje sérült meg, az arccsontja és a járomcsontja is eltört.
"Ügyfelem nem érti, miért támadtak rá. Ő csak jól akarta magát érezni a gyerekeivel. Természetesen feljelentést tett, jelenleg is nyomozás folyik az ügyben. Ami történt, az bizonyítottság esetén különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértésnek minősülhet" – vélekedett az ügyvéd.
Az erzsébetvárosi rendőrök mindenesetre négy férfit hallgattak ki gyanúsítottként az üggyel kapcsolatban. Azt írták, az eset során ketten könnyebb, egy férfi súlyos sérülést szenvedett. A Blikk úgy tudja, a támadást térfigyelő kamera rögzítette.

Négyen vertek három embert

Egy hónap sem telt a Kertész utcai Vittula előtti támadás óta, és újra nagy verekedés zajlott le a VII. kerületi bulinegyedben: a rendőrség közleménye szerint március 9-én, 0 óra 10 perc körül négy férfi támadt rá három másikra egy Síp utcai szórakozóhely előtt. A helyszín és az időpont, továbbá a sértettek és gyanúsítottak száma, a sérülések mértéke egyezik; jó eséllyel tehát a tömegverekedés, amiről kedden írtunk, a német menedzser és fiainak ügye.

Kútba esett embert mentettek Megyaszón

Publikálás dátuma
2019.04.18 14:27
Tűzoltó a kútban egy korábbi mentésnél
Fotó: sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság
A sérült a családi ház udvarán lévő kútba zuhant bele.
Kútba esett egy ember a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyaszón csütörtökön, sikerült megmenteni az életét - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A tájékoztatás szerint egy családi ház udvarán lévő kútba esett bele az ember. A szerencsi hivatásos tűzoltóknak sikerült mentőkötelek segítségével kiemelni őt a körülbelül tizenöt méteres mélységből. Átadták őt a mentőknek.

Baleset miatt lezárták a Budaörsi út egy szakaszát

Publikálás dátuma
2019.04.18 13:04

Fotó: Népszava/ Molnár Ádám
A karambolban ketten megsérültek
 Teljes szélességében lezárták a XI. kerületi Budaörsi út egy szakaszát csütörtök kora délután, mert két autó karambolozott - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján. A közleményben azt írták, hogy a balesetben ketten megsérültek. A forgalmat az Egér útra és a Kőérberki útra tereli.
Szerző
Témák
baleset