Megölte újszülött gyermekét egy sárkeresztúri nő

Publikálás dátuma
2019.03.16. 15:58
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A gyanú szerint a 23 éves nő egy zichiújfalui ingatlan melléképületében megszülte, majd megölte a csecsemőt.
Szombat délben érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy holtan találtak egy újszülött csecsemőt a Fejér megyei Zichyújfaluban, egy családi ház melléképületében – írja a police.hu. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszínen megállapították, hogy egy 23 éves a nő reggel megszülte gyermekét, majd megfojtotta, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a sárkeresztúri nővel szemben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.
Szerző

Ketten megsérültek egy balesetben Dorognál, lezárták a 10-es főutat

Publikálás dátuma
2019.03.16. 14:27
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy autó a tilos jelzés ellenére előzött és összeütközött egy gépkocsival, majd nekiment egy másik jármű oldalának is.
Baleset miatt teljesen lezárták a 10-es főutat Dorog belterületén – írja a police.hu. A rendelkezésre álló adatok alapján egy autó az „Előzni tilos” jelzőtábla ellenére előzésbe kezdett, és összeütközött egy vele szemben szabályosan haladó gépkocsival, valamint érintőlegesen a kocsisor elején álló másik jármű oldalának ütközött. A balesetben két ember megsérült.    A rendőrök teljes útlezárás mellett végezték a helyszínelést. Az útlezárást 14 óra 28 perckor feloldották, így a forgalom zavartalanul halad.
Szerző
Témák
baleset Dorog
Frissítve: 2019.03.16. 18:51

Tűz ütött ki egy szegedi társasházban, hét ember kórházba került

Publikálás dátuma
2019.03.16. 14:04
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.
Tűz ütött ki egy tízemeletes társasház egyik negyedik emeleti erkélyén szombat kora délután a szegedi Pentelei soron. Hét ember megsérült, őket a mentők füstmérgezés gyanújával szállították kórházba – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).   A tűzhöz a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a tűzzel érintett lakás átszellőztetését és az épület átvizsgálását. Az oltási munkálatok közben a tűzoltók huszonnégy embert menekítettek ki az épületből.
Szerző
Témák
Szeged tűz