Előfizetés

Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M0-son

Népszava-MTI információ
Publikálás dátuma
2019.03.28. 19:24

A rendőrség tájékoztatás szerint egy személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze a főváros XXII. kerületének térségében. Mindkét irányban legalább plusz 1 óra menetidővel kell számolni.
Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M0-son csütörtök este. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, a 14 kilométer közelében, Budapest XXII. kerületében. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a belső forgalmi sávot lezárták.

Az Útinform szerint csaknem 5 kilométeres az araszoló kocsisor. Mindkét irányban legalább 1 óra a plusz menetidő, ezért aki teheti, kerülje el az M0-s déli szakaszát - írták.

Tűzoltóautó karambolozott Budapesten (fotók)

Népszava-MTI
Publikálás dátuma
2019.03.28. 19:05

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Személyautóval ütközött - abban egy középkorú nő ült, aki kórházba került.
Tűzoltóautó karambolozott egy személyautóval Budapest X. kerületében csütörtök délután - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Kisdi Máté elmondta: a baleset a Kőbányai út és a Vaspálya utca kereszteződésénél történt. A baleset miatt torlódik a forgalom.
A tűzoltóautó megkülönböztető jelzést használt, egy műszaki mentéshez ment - tette hozzá. A személyautóban egy középkorú nő ült, őt további vizsgálatra kórházba vitték. A tűzoltóautóban nem sérült meg senki.
A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja - közölte Kisdi Máté.

Verekedett egy nő a budapesti 4-6-os villamoson, azonnal elfogták a rendőrök

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.03.28. 18:43
Illusztráció
Fotó: Kisbenedek Attila / AFP
Szóváltás után utastársának esett, könnyű sérüléseket okozva.
Csütörtök délután 3 előtt érkezett a bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére, írja a police.hu:
a 4-6-os villamoson egy nő szóváltást követően bántalmazta utastársát, aki könnyű sérülést szenvedett.

A járőrök kevesebb mint negyed órával, a Teréz körúton elfogták a 38 éves tárnoki nőt, ellene a II. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt indított eljárást, elszámoltatása folyamatban van.