Előfizetés

Többször átfordult, majd a tetején állt meg egy autó Biatorbágynál (fotók)

MTI
Publikálás dátuma
2019.04.01. 17:46

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Egy sérült eszméletlen nőt emeltek ki a járműből.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 25 éves biatorbágyi nő haladt személygépkocsijával Sóskút irányából Biatorbágy felé, amikor annak külterületén, eddig pontosan nem ismert okból a gépkocsival az úttestről lesodródott. A jármű ezután többször átfordult, majd tetejére érkezve egy patakmederben állt meg. Közvetlenül a balesetet követően haladt arra egy darus autó, amelynek sofőrje azonnal megkezdte a balesetet szenvedett jármű kiemelését a mederből, majd a helyszínen jelenlévő más civilekkel kiemelték a sérült, eszméletlen nőt az autóból. A nő ellátását az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársai megkezdték, majd a sérültet kórházba vitték. Az autónak a vezetőn kívül más utasa nem volt.

Pisztollyal, késsel szállt be a kamaszlányok vitájába

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.04.01. 14:36
Ez a fegyver kerülhetett elő a nagykőrösi veszekedés során
Fotó: police.hu
Tizenéves lányok kaptak össze a 37 éves férfi barátnőjével, mire Rambóként próbált meg igazságot osztani közöttük.
 Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt kell felelnie egy nagykőrösi férfinak, aki a rendőrség szerint több lányt is megfenyegetett. A gyanúsított szombaton a helyi Deák téren sétált barátnőjével, amikor nő szóváltásba keveredett három kiskorú ismerősével. A férfi is beszállt a veszekedésbe, majd
egy idő után gumilövedékes gázpisztolyt, sőt, kést rántott elő, hogy ráijesszen a kamaszlányokra.

Ez sikerült neki, az ügy azonban eljutott a rendőrséghez is; a nagykőrösi rendőrök rövid időn belül azonosították és elkapták a gyanúsítottat, házkutatás során pedig lefoglalták a veszekedés közben felvillantott fegyvereket . A lányokkal harciaskodó férfi ellen eljárás indult, jelenleg szabadlábon védekezhet, írja a police.hu.

Sertéseket szállító kamion borult fel a 61-es főúton (fotók)

MTI
Publikálás dátuma
2019.04.01. 13:47

Fotó: Facebook/BM OKF
Nyolcvannégy állat pusztult el, amikor oldalára borult egy sertésszállító kamion a 61-es úton, a taszári körforgalomnál hétfőn.
Török Sándor elmondta: személyi sérülés nem történt. A jármű 190 sertést szállított, a kaposvári hivatásos tűzoltók mentesítő kamionba terelték át a balesetet túlélő állatokat, munkájukat állatorvosok és a kaposvári önkéntes tűzoltók, a Kötél Egyesület tagjai segítették. A megyei katasztrófavédelem honlapján az olvasható, hogy a műszaki mentés négy és fél órán át tartott. A tűzoltók az állatok elszállítása után kerekeire állították a felborult kamiont és megszüntették a forgalmi akadályt.