Épségben előkerült a szombaton eltűnt dunavarsányi apa és lánya

Publikálás dátuma
2019.04.23. 14:43

Fotó: Molnár Ádám / Népszava
A rendőrök meghallgatják őket az eltűnés körülményeivel kapcsolatban.
A szigetszentmiklósi rendőrök megtalálták az eltűntként keresett dunavarsányi férfit és lányát – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a szigetszentmiklósi rendőrök kedden, 12 óra 30 perc körül Dunavarsány külterületén figyeltek fel a gyalogosan közlekedő apára és lányára. A férfit és gyermekét előállították a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol megkezdték meghallgatásukat az eltűnésük ügyében. Az elsődleges adatok szerint sem a férfi, sem a lánya sérelmére nem történt bűncselekmény eltűnésük ideje alatt.
Szerző

Pisztolyával és lányával együtt nyoma veszett egy dunavarsányi exrendőrnek

Publikálás dátuma
2019.04.23. 11:23
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A 17 éves lány búcsúüzeneteket is hagyott maga után.
Körözést adott ki a rendőrség egy korábban rendőrként dolgozó dunavarsányi férfira és 17 éves lányára, akik szombat este tűntek el otthonukból. A Bors információi szerint a férfi nemrég szerelt le, és azóta biztonsági őrként dolgozott. A lány aggódó nevelőanyja a lapnak elmondta, hogy
férjének fegyvertartási engedélye is van és feltehetően a pisztolyt is magával vitte.

A nő bízik benne, hogy épségben előkerülnek szerettei.
A fiatal lány és apja kapcsolata meglehetősen viharos volt,

a lapnak megszólaló ismerős szerint anyja sokáig tiltotta a lányt a férfitől, ám ő kíváncsiságból felkereste édesapját, majd később hozzá is költözött. Tavaly azonban valamin összevesztek és a lány egy rövid időre újra édesanyjánál lakott, majd visszaköltözött a férfihoz. A férfi és lánya két kézzel írt búcsúlevelet hagytak hátra, amelyeket a lány írt meg.
Szerző
Témák
rendőr
Frissítve: 2019.04.23. 14:12

Kiégett egy cukrászda Leányfalun

Publikálás dátuma
2019.04.22. 15:57

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Ketten voltak az épületben, amikor az kigyulladt, de időben ki tudtak menekülni - úgy tudni, senki sem sérült meg.
Kigyulladt egy vendéglátóhely Leányfalun, a Móricz Zsigmond úton, a Petőfi sétány közelében, tájékoztatott a katasztrófavédelem hétfő kora délután. A tűz az üzemi részt és az eladóteret is érintette:
teljes terjedelmében égett a két, szorosan egymás mellé épített részből álló, L-alakú épület mintegy négyszázötven négyzetméteres teteje, és a lángok az alsó szinten is érintettek körülbelül ötven négyzetmétert.

Az épületben ketten tartózkodtak, ők kijöttek a tűz keletkezésekor. Az első hírek szerint senki sem sérült meg.
A lángokat, a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, a szentendrei és a fővárosi hivatásos, valamint a leányfalui és a visegrádi önkéntes tűzoltók fékezték meg. Az egységek kihoztak két gázpalackot is, amelyeket nem ért hőhatás.
Szerző