Átszakította a kerítést, majd egy családi ház teraszán kötött ki a kisteherautó

Publikálás dátuma
2019.04.23. 15:07

Fotó: Máthé Zoltán / MTI
A jármű két tetőgerendát tartó oszlopot is kidöntött Kisapostagon.
A buszmegállón keresztül hajtva átszakította a kerítést és egy családi ház teraszán állt meg egy kisteherautó Kisapostagon, a Petőfi Sándor utcában. A jármű két tetőgerendát tartó oszlopot is kidöntött – írja honlapján a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A balesetben két ember megsérült, őket a mentők kórházba szállítják.
Szerző

Épségben előkerült a szombaton eltűnt dunavarsányi apa és lánya

Publikálás dátuma
2019.04.23. 14:43

Fotó: Molnár Ádám / Népszava
A rendőrök meghallgatják őket az eltűnés körülményeivel kapcsolatban.
A szigetszentmiklósi rendőrök megtalálták az eltűntként keresett dunavarsányi férfit és lányát – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a szigetszentmiklósi rendőrök kedden, 12 óra 30 perc körül Dunavarsány külterületén figyeltek fel a gyalogosan közlekedő apára és lányára. A férfit és gyermekét előállították a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol megkezdték meghallgatásukat az eltűnésük ügyében. Az elsődleges adatok szerint sem a férfi, sem a lánya sérelmére nem történt bűncselekmény eltűnésük ideje alatt.
Szerző

Pisztolyával és lányával együtt nyoma veszett egy dunavarsányi exrendőrnek

Publikálás dátuma
2019.04.23. 11:23
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A 17 éves lány búcsúüzeneteket is hagyott maga után.
Körözést adott ki a rendőrség egy korábban rendőrként dolgozó dunavarsányi férfira és 17 éves lányára, akik szombat este tűntek el otthonukból. A Bors információi szerint a férfi nemrég szerelt le, és azóta biztonsági őrként dolgozott. A lány aggódó nevelőanyja a lapnak elmondta, hogy
férjének fegyvertartási engedélye is van és feltehetően a pisztolyt is magával vitte.

A nő bízik benne, hogy épségben előkerülnek szerettei.
A fiatal lány és apja kapcsolata meglehetősen viharos volt,

a lapnak megszólaló ismerős szerint anyja sokáig tiltotta a lányt a férfitől, ám ő kíváncsiságból felkereste édesapját, majd később hozzá is költözött. Tavaly azonban valamin összevesztek és a lány egy rövid időre újra édesanyjánál lakott, majd visszaköltözött a férfihoz. A férfi és lánya két kézzel írt búcsúlevelet hagytak hátra, amelyeket a lány írt meg.
Szerző
Témák
rendőr
Frissítve: 2019.04.23. 14:12