Előfizetés

Részeg pilóta zuhant be egy udvarra Mezőberényben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.05.25. 18:50

Fotó: police.hu
A siklórepülőt vezető férfi a tetőn átbukva esett be a családi ház udvarára, a jelek szerint ivott felszállás előtt.
Ereszkedés közben egy családhoz is „benézett” egy motoros siklórepülőt vezető férfi ereszkedés közben Mezőberényben: a lakók szombat délután arra riadtak, hogy gép egy melléképület tetején átbukdácsolva bezuhan házuk udvarára.
Az 57 éves pilóta megsérült a balesetben, ezért kórházba szállították – az ügyben ugyanakkor büntető eljárás keretében vizsgálódik a Szeghalmi Rendőrkapitányság, mivel felmerült a gyanú, hogy férfi ittasan vezette a repülőt. A lakók közül senki sem sérült meg a szerencsétlen leszállás során. (police.hu

Ezernyolcszáz négyzetméteren égett egy gumi- és műanyaggyártó üzem Jászladányban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.05.25. 16:58

Fotó: Mészáros János / MTI
A tűzoltók huszonhárom járművel vonultak a helyszínre.
Teljes terjedelmében égett egy körülbelül ezernyolcszáz négyzetméter alapterületű gumi- és műanyaggyártó üzemcsarnok szombat délután a Jászladány határában húzódó Tisza utcában – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyszínen tartózkodó szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy  a település határában levő Tisza utcai üzemnél keletkezett tűz lakott területet nem veszélyeztetett. A helyszínre több településről vonultak a tűzoltók összesen huszonhárom járművel. A tüzet szombat estére oltották el, a katasztrófavédelmi mobil labor mérései alapján egészségre káros anyag nem került a levegőbe.

Április 1-je óta nem találják a 16 éves Tolna megyei lányt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.05.25. 12:39

Fotó: police.hu
A rendőrök a lakosság segítségét kérik Farkas Eszter eltűnése ügyében.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a 16 éves lány 2019. április 1-jén távozott az iregszemcsei lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, és életjelet nem ad magáról. Farkas Eszter 162 centiméter magas, normál testalkatú, vöröses barna hajú, kerek arcú, barna szemű. Eltűnéskor viselt ruházata nem ismert. A Tamási Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést.