Már ketten is meghaltak a börtönben Szita Bence gyilkosai közül

Publikálás dátuma
2019.06.06. 10:34

Fotó: Shutterstock
Már csak a harmadik van életben azok közül, akik részt vettek a 11 éves fiú kegyetlen kivégzésében 2012-ben.
Hosszan tartó, súlyos betegség után meghalt a Szita Bence kegyetlen kivégzésének elkövetője, B. József, értesült a Blikk. A férfi halálát ügyvédje megerősítette a lapnak.
Szita Bencét 2012. október 29-én ölték meg Sántos külterületén, egy erdőben. Három gyilkosa megkínozta, majd élve elásta a 11 éves fiút. A tetteseket a Pécsi Ítélőtábla tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte, vagyis életük végéig a rácsok mögött maradnak.
Az áldozatot nevelőapja barátnője, P. Erika csalta el otthonról, aki korábban megmérgezni is próbálta őt - P. 2017-ben rákbetegen halt meg a börtönben, lemondva a kemoterápiáról. A most elhunyt B. József a nő által a gyilkosságra felbérelt két hajléktalan egyike. Harmadik társuk, K. József - aki a gyerek sírját ásta, míg B. bántalmazta őt - még él. A fiúnak azért kellett meghalnia, mert P. őt okolta, amiért megromlott a kapcsolata élettársával, a fiú nevelőapjával.
Szerző

Eltűnt egy 14 éves lány Budapesten

Publikálás dátuma
2019.06.05. 10:39

Fotó: police.hu
Zsákai Patrícia Lilla kedden a II. kerületből tűnt el, keresik a rendőrök.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a lány kedden a főváros II. kerületéből tűnt el. A gyermek felkutatása jelenleg is folyamatban van. Zsákai Patrícia Lilla 150 centiméter magas, barna hajú és barna szemű. Eltűnésekor fekete bőrdzsekit, fekete farmert, fekete pólót és piros cipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Zsákai Patrícia Lillát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést.
Szerző

Egy kamion lóg az M3-as autópályahídján Miskolcnál

Publikálás dátuma
2019.06.05. 09:25

Fotó: Vajda János / MTI
A járművet drótkötéllel rögzítették, az érintett szakaszt lezárták.
Baleset történt az M3-as autópálya 149-es kilométerszelvényénél, Mezőcsát térségében, a Miskolc felé vezető oldalon szerda reggel – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesetet szenvedett kamion mentéséhez Tiszaújvárosból, Mezőcsátról, Mezőkövesdről érkeztek tűzoltók, valamint Debrecenből egy daru és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre tart. Az egységek elsődlegesen drótkötéllel rögzítették az instabil helyzetű kamiont. Az érintett útszakaszt a beavatkozás idejére lezárták. A balesetről több kép is készült, melyeken látható, hogy a kamion majdnem lezuhant egy felüljáróról, és a levegőben lóg. A bpiautosok.hu oldalon több fotót is közzé tettek. A hvg.hu úgy tudja, a sofőr sérülés nélkül megúszta a balesetet. 
Szerző
Frissítve: 2019.06.05. 10:22