Gyerek kezében robbant tűzijáték Szilben

Publikálás dátuma
2019.06.10. 08:44
Képünk illusztráció
Fotó: police.hu
A 13 éves lányt kórházba kellett szállítani, egyelőre nem tudják, milyen eszközt robbantott fel.
Rossz véget ért a tűzijátékozás a Győr-Moson-Sopron megyei Szilben: vasárnap este riasztották a mentőket, hogy egy lányt kezében pirotechnikai kellék robbant – írja a police.hu
A sérült gyereket kórházba szállították – állapotáról a rendőrség nem közölt részleteket, és a jelek szerint még nem tudják, mi okozta a balesetet: közleményükben ismeretlen eredetű és összetételű eszközről írnak, a Csornai Rendőrkapitányság pedig szakértők bevonásával vizsgálja a történteket.
Szerző
18

A hatályos jogszabályok szerint ez a cikk olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúak számára károsak lehetnek. Ha Ön elmúlt 18 éves, kattintson a gombra, és a tartalom elérhető lesz. Minden más esetben görgessen tovább a következő cikk megtekintéséhez.

Szexre kényszerített nőket szabadítottak ki egy marbellai pincéből

Publikálás dátuma
2019.06.09. 19:34
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A munkára jelentkező nőket átverték, zsarolták és bezárták.
Nyolc fogvatartott és szexre kényszerített nőt szabadított ki egy marbellai ház pincéjéből a spanyol rendőrség írja a Guardian cikke nyomán az Index. A nőket egy Costa del Sol-i portugál család által vezetett banda tartotta bezárva. A rendőrség egy lakossági bejelentés alapján kezdett el nyomozni. Miután a fogvatartottakat kiszabadították, a banda 21 tagját letartóztatták. A nőkről az derült ki, hogy Spanyolországban jelentkeztek a banda hirdetéseire. Voltak közöttük olyanok, akik tudták, hogy bordélyházban fognak dolgozni, másokat viszont átvertek. 
A megbeszéltnél jóval tovább dolgoztatták, folyamatosan zsarolták őket, és nem engedték őket ki a pincéből.

A banda a szexuális szolgáltatásokon kívül drogot is árult.
Szerző
Témák
szexmunka