Előfizetés

Elfogták a húga megölésével gyanúsított biatorbágyi férfit

MTI
Publikálás dátuma
2019.06.17. 19:47
Képünk illusztráció!
Fotó: PHILIPPE HUGUEN / AFP
Egy búzatáblában rejtőzködött.
Elfogták a rendőrök azt a biatorbágyi férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta húgát - közölte a rendőrség hétfő este a honlapján. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a megyei rendőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai
lovas polgárőrök segítségével a bűncselekmény helyszíntől nem messze, egy búzatáblában elrejtőzve találták meg a 20 éves férfit.

A férfi délelőtt egy biatorbágyi házban olyan súlyosan bántalmazta 18 éves húgát, hogy a fiatal nő életét vesztette. A férfi elmenekült, a rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene. Az ügyben a PMRFK emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást - olvasható a közleményben.

Egy biatorbágyi férfit keres a rendőrség, akit húga megölésével gyanúsítanak

MTI
Publikálás dátuma
2019.06.17. 18:10
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Olyan súlyosan bántalmazta a fiatal lányt, hogy az életét vesztette.
A gyanú szerint megölte húgát egy fiatal férfi Biatorbágyon hétfőn, keresik a feltételezett elkövetőt - közölte a rendőrség a honlapján. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) közleményében azt írta: a gyanú szerint hétfő délelőtt
a 20 éves férfi egy biatorbágyi házban olyan súlyosan bántalmazta 18 éves húgát, hogy a fiatal nő életét vesztette.

A férfi elmenekült, a rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene, és jelenleg is nagy erőkkel keresik. Az ügyben a PMRFK emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást - olvasható a közleményben.

Öngyilkosságot követhetett el saját fegyverével egy rendőr Záhonyban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.06.17. 17:38
Képünk illusztráció!
Fotó: Gémes László Facebook oldala
A főtörzsőrmester a záhonyi határrendészeti kirendeltségen végezhetett magával.
Az Index cikke szerint több Facebook-csoportban is felbukkant az információ, hogy egy rendőr főtörzsőrmester öngyilkosságot követhetett el saját szolgálati fegyverével a záhonyi határrendészeti kirendeltségen.
„Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendkívüli haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja

, melynek részleteiről nem áll módunkban tájékoztatást adni”– írta a portál megkeresésére a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség. Tekintve, hogy közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az ügyet, az idegenkezűség kizárható, így vagy valamilyen szerencsétlen baleset vagy öngyilkosság történt. Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is.