Újabb 17 kiló kábítószer került elő a múlt héten elfogott holland fiatalok autójából

Publikálás dátuma
2019.08.13. 07:54

Fotó: police.hu
Így a két holland férfinél összesen, körülbelül 100 millió forint értékű, 20 ezer adag kábítószer volt.
Múlt kedden, augusztus 6-án este fogták el a Sziget fesztivál területén a 21 és 22 éves holland fiatalokat, akiknek akkor sátrában, valamint a csomagmegőrző széfjükben közel 2700 darab ecstasy tablettát, 128 gramm - előre porciózott – marihuánát, műanyag fiolában 451 darab marihuánás cigarettát, és több száz nyomtatott árlapot találtak és foglaltak le. Utóbbiakon elérhetőségüket is megadták. Még a héten le is tartóztatták őket, írja a police.hu.
Amikor a budapesti rendőrök átkutatták a két fiatal csomagjait, találtak egy slusszkulcsot, de a két holland nem akarta elárulni, hogy hol van a hozzá tartozó autó. Mint kiderült, okkal aggódtak:
közel 4 ezer darab ecstasy tabletta, körülbelül 15 kilogramm műanyag fiolában marihuánás cigaretta, valamint a kábítószer porciózásához használatos tasakok voltak benne

- legalábbis a rendőrök ezeket találták meg, mikor az autó nyomára akadtak. Így a két holland férfinél összesen, körülbelül 100 millió forint értékű, 20 ezer adag kábítószer volt. Az eddigiek alapján akár életfogytiglant is kaphatnak.
Szerző
Témák
kábítószer
Frissítve: 2019.08.13. 07:56

Autó és motoros ütközött, tragikus baleset Rákosmentén

Publikálás dátuma
2019.08.12. 22:00
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A motor vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe, a Pesti utat lezárták.
Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy motoros és egy autó hétfőn este háromnegyed nyolckor Budapest XVII. kerületében, a Pesti út 346. szám előtt. A balesetben a motoros olyan súlyosan sérült, hogy életét vesztette – írja a police.hu.
A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a Pesti utat a Nápoly utca és a Kispajtás utca között, a forgalmat a környező utcákba terelik.
Szerző

Gyereket gázoltak Újlengyelen - a helyszínen belehalt sérüléseibe

Publikálás dátuma
2019.08.12. 20:41
illusztráció
Fotó: Népszava
Egy személygépkocsi kerékpárral ütközött.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. augusztus 12-én 19 óra körüli időben Újlengyel, Rákóczi utca végén, külterületen egy személygépkocsi kerékpárral ütközött - írja honlapján a rendőrség. A balesetben a kerékpáros gyermek a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a rendőrök a Rákóczi utca érintett szakaszát lezárták.
Szerző