216 km/h-val repesztett egy motoros Zalában, meg is lett a jutalma

Publikálás dátuma
2019.08.25. 10:42

Fotó: police.hu
A mutatványért a legmagasabb összegű közigazgatási bírságot szabták ki a rendőrök.
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya koncentrált sebességellenőrzést tartott 2019. augusztus 18-án Zala megyében, az idegenforgalom miatt megnövekedett forgalmat lebonyolító, balesetveszélyes útszakaszokon.    Egy motoros jelentősen túllépte a sebességhatárt: Felsőpáhok térségében a megengedett 90 km/h sebesség helyett 216 km/h sebességgel, veszélyeztetve magát és a közlekedésben résztvevő többi járművezető testi épségét is. A legmagasabb összegű, 300.000 forintos közigazgatási bírságot szabták ki a rendőrök.
Szerző
Frissítve: 2019.08.25. 10:57

Felborult autó bénította meg az M5-öst

Publikálás dátuma
2019.08.25. 08:49
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Korábban lezárták a sztráda Szeged felé vezető oldalát, ahova egy személyautó tört át – a szalagkorláton keresztül.
Öten megsérültek az M5-ös autópályán, amikor egy személyautó vasárnap reggel hat óra körül, eddig tisztázatlan körülmények között áttört a Budapest felé vezető oldalról a szegedi sávokba. A szalagkorlátot átszakító kocsi felborult, és gyakorlatilag megbénította a Szeged irányába tartó közlekedést.  A járműben öten utaztak, a rendőrség korábbi közlésével ellentétben senki nem sérült meg.
A rendőrség a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a sztráda Szeged felé vezető oldalát teljes szélességében lezárta. A forgalmat a kisteleki lehajtónál az 5-ös főútra terelték – közölte a police.hu.
Szerző
Frissítve: 2019.08.25. 10:23

A Dunába zuhant egy férfi a Petőfi hídról

Publikálás dátuma
2019.08.25. 08:25
Illusztráció
Fotó: police.hu
A vízben sodródó bajba jutottat rendőrök emelték ki a folyóból, perceken belül érkezett a segítség.
Valakit visz a víz – kapták a riasztást szombat éjjel fél tizenkettőkor a dunai vízirendőrök; a bejelentés szerint egy ember a Petőfi hídról a Dunába zuhant, és éppen a Gizella sétány mellett sodródik.
A hajós járőregység perceken belül a helyszínre érkezett, és kimentették az áldozatot. Ezután átadták a mentőknek, akik kórházba szállították a bajba jutott férfit – írja a police.hu
Szerző