Kamerás kukkoló leste a vetkőző nőket a balatonföldvári strandon

Publikálás dátuma
2019.09.01. 10:01
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az augusztus végi jó idő nem csak a fürdőzőket csalta ki a strandokra: Balatonföldváron egy férfi az öltözőkabinban vetkőző nőket kamerázta.
Kamerával filmezte az öltözőfülkét egy középkorú férfi szombaton délután a balatonföldvári keleti strandon – tájékoztatták lapunkat felháborodott strandolók. Szemtanúk szerint a kabin mellett pihenők arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi az alul nyitott öltözőkabin mellett, egy kockás plédbe bugyolálva valamiféle rejtett kamerával filmezte az öltözőfülkét. Egy éppen öltöző fiatal nő vette észre a kamerát, s szólt azonnal a strandi alkalmazottaknak, akik értesítették a rendőrségnek. Informátoraink szerint két járőr mellett civil ruhás nyomozók érkeztek hamarosan, majd hosszan várakoztak a parton, vélhetően a kamerát rejtő holmi tulajdonosát várták. Bő negyed óra elteltével a két járőr egy gumimatracos, fürdőnadrágos, középkorú férfit kísért el a strandról, a civil ruhás rendőrök pedig hosszan dolgoztak a helyszínen a nyomok és bizonyítékok rögzítésén.
Az ügy kapcsán kollégáim egy 53 éves salgótarjáni férfit állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra, akit tiltott adatszerzés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki –felelte megkeresésünkre Orbán Zoltán őrnagy, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, aki hozzátette, a nyomozás érdekében egyelőre több információt nem adhatnak az esetről. Idén nyáron ez a harmadik ismert eset, amikor kukkolót értek tetten vagy buktattak le: július elején Index írta meg, hogy zuhanyzó lányokat kamerázott egy férfi a zamárdi gyermektáborban, néhány héttel később pedig egy balatonboglári panzió tulajdonosáról derült ki, hogy rejtett kamerákkal figyeli a náluk megszálló párokat.
Szerző

Halálra gázoltak egy gyereket Zuglóban

Publikálás dátuma
2019.08.31. 21:40

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A baleset a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél történt.
Elütött egy autó egy gyereket szombat este Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a balesettel érintett kereszteződést, a forgalmat a Vezér utcára terelik. A Blikk információi szerint a balesetben L.L. Junior hároméves kisfia veszítette életét. Az énekes a lapnak megerősítette a hírt.
Szerző
Frissítve: 2019.09.01. 11:33

Halálos baleset – Fának ütközött egy motoros Jánoshalmánál

Publikálás dátuma
2019.08.31. 17:49

Fotó: police.hu
A balesetben egy 25 éves férfi vesztette életét.
Az 5412-es számú úton közlekedett Jánoshalma felől Kunfehértó irányába 15 óra 50 perckor egy 25 éves jánoshalmi férfi egy motorkerékpárral, amire vezetői engedéllyel nem rendelkezett - írja a police.hu. A helyszíni szemle adatai szerint az út 15.341-es méterénél előzést követően gyorsított, és a bal oldali útpadkára lehaladva egy fának ütközött. A baleset következtében a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. 
Szerző
Frissítve: 2019.09.01. 13:06