Egy belső hang azt mondta, hogy ollóval szúrja le szomszédját

Publikálás dátuma
2019.09.11. 08:31
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A bakonyi férfi pedig engedelmeskedett is, éjszaka átlopózott az áldozathoz.
Emberölési kísérlet, zaklatás és magánlaksértés miatt is felelnie kell annak a bakonyi településen lakó férfinak, aki még március 25-én éjjel összeszurkálta szomszédját – írja a police.hu. A 34 éves gyanúsított már napközben ijesztően viselkedett: az utcáról kiabált be a sértettnek, és életveszélyesen megfenyegette. A fenyegetést pedig megpróbálta valóra váltani, és éjfélkor át is ment a szomszédba. A hátsó lakrész ajtóján kopogott be, mikor pedig a szomszéd ajtót nyitott, azonnal megszúrta egy ollóval.
Az áldozatot ezután hajánál fogva rángatta ki az udvarra, és miközben az menekülni próbált, még többször megdöfte.

A kétségbeesetten védekező szomszéd végül ki tudta csavarni az ollót támadója kezéből, a gyanúsított pedig hazamenekült a helyszínről. Nem sokkal később rendőrök jöttek érte, és a Veszprém megyei kapitányságra vitték. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, arról beszélt, hogy egy belső hangnak engedelmeskedett, ezért támadt rá a szomszédra. A letartóztatását töltő gyanúsított ügyében a megyei kapitányság a napokban lezárta a nyomozást, az ügyben így hamarosan vádemelés következhet.
Szerző

Válságos állapotú nő tűnt el egy budapesti kórházból

Publikálás dátuma
2019.09.11. 07:58
Életveszélyes állapotban tűnt el, a rendőrök is keresik a 44 éves nőt
Fotó: police.hu
A 44 éves asszony életveszélyes sérüléssel hagyta el az intézményt, a rendőrök is keresik.
Fényképes körözést adott ki a ferencvárosi rendőrkapitányság Újfalusi Katalin eltűnése miatt. A 44 éves nőt életveszélyes sérülése miatt kezelték egy IX. kerületi kórházban, este hét körül azonban nyoma veszett, elhagyta az épületet - írja a police.hu.  Mivel állapota válságos, létfontosságú, hogy időben rátaláljanak: a hatósági személyleírás alapján Újfalusi
körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, vörös hajú, eltűnésekor fekete pulóvert és szoknyát viselt.

A kapitányság kéri, hogy aki a kép alapján felismeri őt, tud hollétéről vagy eltűnésének körülményeiről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.  
Szerző

Vonattal ütközött egy autó Tápiógyörgyén, két ember meghalt

Publikálás dátuma
2019.09.10. 22:11
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset a Szilvási úti vasúti átjáróban történt.
Tápiógyörgyén, a Szilvási úti vasúti átjáróban a sínekre hajtott egy autó és összeütközött egy személyszállító vonattal kedd este. A személyautóban ülő két ember a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A műszaki mentés és a baleset helyszínelése megkezdődött, a vasúti forgalomban korlátozás várható. 
Szerző
Témák
baleset