Helyszínelők élesztettek újra egy férfit Kőbányán

Publikálás dátuma
2019.10.05. 18:23
Képünk illusztráció
Fotó: Népszava
A férfi egy áruházban esett össze.
A rendőröknek szombaton 14 órakor egy férfi jelezte Budapest X. kerületében egy Üllői úti áruház előtt, hogy egy férfi az áruházban összeesett és nincs eszméleténél - írja a rendőrség honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály helyszínelői – akik szolgálati helyükre mentek volna vissza – azonnal a földön fekvő férfi segítségére siettek. A rendőrök észlelték, hogy a férfinek nincsenek életjelei, ezért megkezdték újraélesztését és értesítették a mentőszolgálatot. A segítségre szoruló férfit a helyszínelőknek sikerült újraéleszteni és további ellátása céljából átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították. ​  
Szerző

Traktor és autók ütköztek, halálos baleset a 47-es főúton (fotók)

Publikálás dátuma
2019.10.05. 14:00

Fotó: Donka Ferenc / MTI
A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat a Székkutas és Orosháza között.
Egy ember meghalt, ketten pedig megsérültek, amikor egy pótkocsis traktor szombaton dél előtt, tisztázatlan körülmények között összeütközött két személyautóval  a 47-es főúton.  
A rendőrség a helyszíni szemlét befejezte, az útlezárást 16 óra 45 perckor feloldotta, a forgalom folyamatos - írja a police.hu.
Szerző
Frissítve: 2019.10.05. 17:08

Idős férfit fejeltek le és raboltak ki a Blaha Lujza téren

Publikálás dátuma
2019.10.05. 10:45
Képünk illusztráció
Fotó: Népszava
A támadó áldozatának pénzét, sőt, ruháját is elvette – a sérültet kórházba kellett szállítani.
Brutális rablás történt péntekre virradó éjjel a Blaha Lujza téri aluljáróban - tudatta a police.hu: a rendőrséget fél három után amiatt riasztották, hogy egy férfi ököllel arcon ütött, lefejelt, megrugdosott egy idős embert, aztán ki is rabolta a magatehetetlen sérültet.
A józsefvárosi rendőrök két perc alatt a helyszínre értek, és elfogták a 47 éves budapesti K. Vilmost, mint feltételezett támadót, a sértetthez pedig mentőt hívtak. A rendőrök a gyanúsítottnál megtalálták az idős férfi ruháját, illetve pénztárcáját a benne lévő pénzzel és iratokkal együtt – az áldozat olyan rossz állapotban volt, hogy a mentősöknek kórházba kellett szállítaniuk.
A VIII. kerületi kapitányságon ezután rablás gyanújával hallgatták ki K. Vilmost, aki őrizetbe vették, és az illetékes bíróságnál kérték letartóztatásának elrendelését is.
Szerző