Három nőt is hasba rúgott egy zavart férfi a Szent István körúton

Publikálás dátuma
2019.10.06. 08:42
A budapesti Szent István körút
Fotó: Google Maps
A sértettek megúszták nagyobb baleset nélük, a férfit kényszergyógykezelni kell.
Egymástól függetlenül tett feljelentést három nő, mindhárman csütörtök éjjel váltak támadás áldozatává a budapesti Szent István körúton - ítja a Police.hu. Egy zavart férfi rohant oda hozzájuk, hasba rúgta őket, aztán elszaladt. A három nő nem ismeri egymást, a három eset azonban ugyanazon az estén történt. Ketten a XIII. kerületi rendőrkapitányságon, a harmadik sértett Vácon tett feljelentést, a személyleírásuk megegyző volt a zavart férfiról. A nyomozók könnyen azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 22 éves budapesti férfit, akit pénteken fogtak el egy belvárosi lépcsőházban. A férfit háromrendbeli garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vévették, és előterjesztést tettek előzetes kényszergyógykezelésének indítványozására. ​A sértettek nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.
Szerző

Helyszínelők élesztettek újra egy férfit Kőbányán

Publikálás dátuma
2019.10.05. 18:23
Képünk illusztráció
Fotó: Népszava
A férfi egy áruházban esett össze.
A rendőröknek szombaton 14 órakor egy férfi jelezte Budapest X. kerületében egy Üllői úti áruház előtt, hogy egy férfi az áruházban összeesett és nincs eszméleténél - írja a rendőrség honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály helyszínelői – akik szolgálati helyükre mentek volna vissza – azonnal a földön fekvő férfi segítségére siettek. A rendőrök észlelték, hogy a férfinek nincsenek életjelei, ezért megkezdték újraélesztését és értesítették a mentőszolgálatot. A segítségre szoruló férfit a helyszínelőknek sikerült újraéleszteni és további ellátása céljából átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították. ​  
Szerző

Traktor és autók ütköztek, halálos baleset a 47-es főúton (fotók)

Publikálás dátuma
2019.10.05. 14:00

Fotó: Donka Ferenc / MTI
A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat a Székkutas és Orosháza között.
Egy ember meghalt, ketten pedig megsérültek, amikor egy pótkocsis traktor szombaton dél előtt, tisztázatlan körülmények között összeütközött két személyautóval  a 47-es főúton.  
A rendőrség a helyszíni szemlét befejezte, az útlezárást 16 óra 45 perckor feloldotta, a forgalom folyamatos - írja a police.hu.
Szerző
Frissítve: 2019.10.05. 17:08