Elfoghatták az újpesti nők rémét (videó)

Publikálás dátuma
2019.11.06. 09:45
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A harmincéves férfi a gyanú szerint három nővel is erőszakoskodott a IV és a XV. kerületben.
Kövérkés, alacsony férfit kísérnek az újpesti rendőrök a police.hu szerdán közzétett videóján: a kerületi rendőrkapitányság szerint ő felel több, Újpesten és Rákospalotán elkövetett nők elleni támadásért. 
A főleg az éjszakai-hajnali órákban portyázó zaklatóról mi is írtunk: június 10-én az Óceánárok utcában támadt rá egy hazafelé sétáló nőre, akivel dulakodni kezdett, majd – amikor áldozata sikítani kezdett – elszaladt. Három nappal később már a XV. kerületben, a Harsányi Kálmán utca közelében lévő vasúti töltésnél leselkedett: egy hazafelé tartó nőt hátulról megtámadott, és erőszakoskodott vele, amikor a nő ellenállt, ismét elmenekült a helyszínről.
Szintén ő lehetett az, aki július végén, az újpesti Homoktövis utcában kötött bele egy telefonáló lányba, hogy fejezze már be a beszélgetést. Utoljára október 26-án csapott le – a rendőrség szerint kiszemelt egy nőt a 914-es éjszakai buszon, majd a végállomáson leszállt utána és követni is kezdte, egészen egy Megyeri úti lépcsőházig. Itt rárontott a sértette, fogdosni és simogatni kezdte, de miután kapott egy ütést, a szokott módon menekülőre fogta. A rendőrség ezután már elegendő adathoz, kamerafelvételhez jutott ahhoz, hogy azonosítsák a feltételezett elkövetőt: november 4-én, újpesti lakásában fogták el Sz. Andrást. A fiatal férfit kihallgatása után szeméremsértés és garázdaság vétségével, valamint szexuális erőszak bűntett kísérletével gyanúsították meg – jelenleg őrizetben van, de várhatóan letartóztatják, így hosszabb időre rács mögé kerülhet. 
Szerző

Fának csapódott egy autó, tragédia Koroncónál

Publikálás dátuma
2019.11.06. 07:36
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset hajnali négy után történt, a sofőr életét vesztette.
A helyszínen meghalt a sofőr, aki szerdán hajnali negyed öt körül autójával fának ütközött a 8418-as számú út Koroncó és Tét közötti szakaszán. A jármű a rendőrség szerint eddig tisztázatlan körülmények között sodródott le az úttestről, és hajtott az útszéli fának. 
Az autó utasai közül ketten megsérültek, őket kórházba kellett szállítani. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a Koroncó és Tét felől közlekedőket a rendőrök visszafordítják – írja a police.hu.
Szerző
Frissítve: 2019.11.06. 08:13

Keresztbe fordult kamion miatt zárták le az M7-est

Publikálás dátuma
2019.11.06. 06:30
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Lezárták az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalát a 86-os kilométernél, mert az úton keresztbe fordult egy kamion - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A balesethez a polgárdi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda főváros felé vezető oldalát az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták.
Szerző
Témák
autópálya
Frissítve: 2019.11.06. 19:43