Rendőrök keresik a sofőrt, aki zebrán gázolt halálra egy gyalogost Debrecenben

Publikálás dátuma
2019.11.14. 09:34
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A sofőr elhajtott a helyszínről, áldozatán a kórházban sem tudtak segíteni.
A lakosság segítségét is kérik a debreceni rendőrök, akik egy debreceni cserbenhagyásos gázolás ügyében nyomoznak. Mint a police.hu írja, csütörtökön hajnali fél öt körül egy járókelő kelt át a Rákóczi utca és Csapó utca kereszteződésében lévő zebrán, amikor egy ismeretlen rendszámú autó elütötte, majd elhajtott a helyszínről. A balesetben a gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítása után életét vesztette.
A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy látták az ismeretlen autó sofőrjét, illetve a történteket, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyenek bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán  illetve a 112-es központi segélyhívó számon. A rendőrség azt is hangsúlyozza, hogy a bejelentő személyét mindig bizalmasan kezelik.
Szerző

Kigyulladt egy busz Inárcsnál, torlódik a forgalom az M5-ösön

Publikálás dátuma
2019.11.14. 07:18
Kiégett autóbusz az M5 autópályán Inárcsnál
Fotó: Donka Ferenc / MTI
A balesetben senki nem sérült meg.
Kigyulladt egy autóbusz csütörtökön, kora reggel a Pest megyei Inárcsnál, lakott területen kívül, az M5 autópályán – írja a police.hu. A jármű oltását a katasztrófavédelem munkatársai befejezték, személyi sérülés nem történt. A szemle és műszaki mentés idejére az autópálya leálló- és külső forgalmi sávját lezárták. Az Útinform tájékoztatása szerint a 34-es kilométer előtt csaknem egy kilométeres az araszoló kocsisor, bár a jármű már a leálló sávon áll.
Szerző
Témák
baleset Inárcs
Frissítve: 2019.11.14. 09:24

Lesodródott az útról és jelzőtáblának ütközött egy autó Érden, egy ember meghalt

Publikálás dátuma
2019.11.14. 07:13
Összeroncsolódott személygépkocsi, miután lesodródott az útról és oszlopnak ütközött Érden
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette, utasát súlyos sérülésekkel vitték kórházba.
Lesodródott az útról és egy jelzőtáblának ütközött egy autó szerda éjszaka Érden, a Budai úton. A jármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. Az autó utasát súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A baleset helyszínelése megkezdődött, a forgalom félpályán halad. 
Szerző
Témák
Érd baleset
Frissítve: 2019.11.14. 09:45