Előfizetés

Oszlopnak csapódott egy mentőautó Pusztaszabolcson

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.16. 14:08
Illusztráció
Fotó: Országos Mentőszolgálat
A mentő esethez vonult, szerencsére nem szállítottak beteget, ketten azonban így is megsérültek.
Villanyoszlopnak csapódott egy szirénázó mentőautó szombaton Pusztaszabolcson, a balesetben a mentőszolgálat két munkatársa megsérült - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
Sebestyén Mária rendőrségi szóvivő az MTI-nek elmondta, hogy a megkülönböztető fény- és hangjelzést használó járműben csak ketten tartózkodtak. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a szomszédos utcákba terelik. 

Megölhettek egy idős nőt Ózdon (rendőrségi videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.16. 10:05
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak az ózdi lakásban, ahol 2019. november 16-án holtan találtak egy idős nőt
Fotó: police.hu
Családtag talált rá a 65 éves asszony holttestére, a rendőrség nyomoz.
Meggyilkolhattak egy idős nőt pénteken Ózdon: az asszony testére a délutáni órákban, otthonában talált rá egyik hozzátartozója, és értesítette a hatóságokat. 
A helyszíni szemle során felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés gyanújával indított eljárást - tudatta police.hu.

Tujával álcázta százmillióit a dílerkedéssel gyanúsított biatorbágyi férfi

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.16. 09:43

Fotó: police.hu
A kutya túrta fel a kertet- mondta a rendőröknek K. Zsolt, akik nem nagyon hittek neki.
Tuják alatt talált mintegy 187 millió forintot a Nemzeti Nyomozó Iroda vagyonvisszaszerzési csapata. A részleg egy 48 éves , kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított biatorbágyi férfinél járt, aki bűnügyi felügyelet alatt élt lakásában. A nyomozók november 11-én házkutatást tartottak a gyanúsított otthonában, hogy a begyűjtsék tőle drogkereskedelemből származó vagyont. A mindenre kiterjedő kutatás során a rendőrök lefoglaltak egy nagy értékű személyautót, valamint egy motorkerékpárt. A nyomozók az ingatlanhoz tartozó kertet is alaposan átvizsgálták. Eközben a kutatásban résztvevő bűnügyi technikus a kerti bokrok tövében korábbi talajmozgatás nyomaira bukkant, amelyet a férfi elmondása szerint kutyája ásott fel. Több ilyen – kutya által felásott – részt is megvizsgáltak a rendőrök, de mindegyik üresnek bizonyult. A bűnügyi technikus ugyanakkor a garázs mellett, a kerítés tövénél lerakott mulcsot is gyanúsnak találta. A felső réteg eltávolítása után, a tuják tövében, a földben elásva, több lefóliázott csomagban összesen 70 millió forintot és 354.605 eurót találtak és foglaltak le a rendőrök  - írja a police.hu.