Dílerkedéssel vádolta meg exét, három évet is kaphat

Publikálás dátuma
2019.12.23. 09:07
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Nem volt nagy ötlet ráküldeni a rendőröket a győri panziósra, a rendőrök hamarosan a tippadónál kopogtattak.
Hamis vád bűntettével vádolja a Győri Járási Ügyészség azt a 37 éves férfit, aki a hatóság szerint drogügyletbe akarta keverni volt élettársát.
A vádlott még idén januárból, egy budapesti nyilvános fülkéből hívta fel a rendőrséget, és azt állította, hogy volt élettársa a munkahelyén, egy győri panzióban drogot árul a vendégeknek - áll az ügyészségi közleményben.   A bejelentés alapján indult nyomozást a rendőrség később megszüntette, a férfi ellen pedig eljárást indítottak. A vádlott terhére rótt bűncselekmény három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. 
Szerző

Kétemeletes raktár lángolt Budapesten

Publikálás dátuma
2019.12.23. 07:23
Népszava fotó
Ruhák és műanyag termékek gyulladtak ki a Daróczi úti épületben, 60 tűzoltó küzdött a lángokkal.
Tűz keletkezett kora reggel egy raktárban Budapesten, a XI. kerületi Daróczi úton – mondta el az MTI-nek Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.  A lángok egy kétemeletes épületben csaptak fel, a raktárban főként ruhaneműt és műanyagtárgyakat tároltak.
A helyszínen hatvan tűzoltó dolgozott, és több tűzfészket is eloltottak a 70 négyzetméteres alapterületű, a felhalmozott áruk miatt csak nehezen bejárható épületben. Azt még egyelőre vizsgálják, hogy mitől keletkezhetetett a tűz.
Szerző
Frissítve: 2019.12.23. 08:28

A Margit híd korlátjának ütközött egy autó

Publikálás dátuma
2019.12.22. 18:31
Képünk illusztráció
Fotó: Népszava
A baleset miatt a Buda irányába tartó oldalon torlódásra kell számítani.
Eddig tisztázatlan körülmények között vasárnap 17 óra körül egy autó korlátnak ütközött Budapest XIII. kerületében, a Margit híd Buda felé vezető oldalán - írja a Police.hu. A balesetben az elsődleges információk alapján senki nem sérült meg. A balesettel érintett jármű forgalmi akadályt képez, ezért a műszaki mentés idejére a Buda irányába tartó oldalon a járműforgalom egy sávon haladhat. 
Szerző