Megölte egyéves kislányát egy nő Budapesten

Publikálás dátuma
2020.04.05. 20:19

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Megölte egyéves kislányát egy nő Budapesten, majd feladta magát a rendőrségen - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A tájékoztatás szerint egy 38 éves budapesti nő vasárnap délután bement a BRFK központi panaszirodájába és elmondta, hogy XVIII. kerületi, Havanna utcai lakásában szombaton megölte egyéves kislányát. A rendőrök a nő lakásában megtalálták a kislány holttestét. A nőt a panaszirodában elfogták. A BRFK emberölés gyanúja miatt indított eljárást a nő ellen és megkezdték a nyomozást a gyilkosság körülményeinek tisztázására - tették hozzá.
Szerző
Frissítve: 2020.04.05. 20:25

Nem kapott italt a boltban a részeg, erre megverte az eladónőt és még a bevételt is elvitte

Publikálás dátuma
2020.04.05. 09:19

Fotó: police.hu
Perceken belül elkapták.
A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés és kifosztás miatt indított eljárást egy 55 éves helyi lakossal szemben - írja a police.hu. A férfi 2020. április 3-án késő délután betért egy ital- és dohányboltként működő ráksi üzletbe. Az eladó tájékoztatta, hogy az időpontra tekintettel szeszes itallal már nem szolgálhatja ki, amitől az amúgy is ittas férfi feldühödött, és a nő sálját megragadva fojtogatni, valamint bántalmazni kezdte őt. A sértett a földre esett, amit a támadó kihasználva az üzlet kasszájából a bevétel egy részét eltulajdonította. Az utcára menekülő nő a bolt előtt kért segítséget. A járókelők az eladót biztos helyre kísérték, a férfit pedig a rendőrök kiérkezéséig feltartották. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt perceken belül elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók L. Imrét kifosztás és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd - őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.
Szerző
Témák
rablás

Két ember meghalt egy balesetben Galgamácsa közelében

Publikálás dátuma
2020.04.04. 18:36
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy gépjármű lesodródott az útról, majd a vasúti pályára zuhant.
Halálos baleset történt szombaton, 17 óra 30 perc körül Galgamácsa közelében – írja a police.hu. A közlemény szerint egy gépjármű – egyelőre tisztázatlan okból – lesodródott az útról, majd a vasúti pályára zuhant. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében ketten meghaltak, hárman megsérültek. Tekintettel arra, hogy az útszakaszon a terelés nem megoldható, az arra haladókat a helyszínelés és a mentési munkálatok idejére visszafordítják.
Szerző