Elfogták a budaörsi úti dohányboltrablókat, akik félmilliós zsákmánnyal távoztak (videó)

Publikálás dátuma
2020.05.17. 08:57
Képünk illusztráció
Fotó: Népszava
Fegyverrel fenyegették és megkötözték az eladót, most letartóztathatják őket.
Őrizetbe vették a BRFK nyomozói azt a két férfit, akik a gyanú szerint április elsején este nyolc órakor fegyverrel raboltak ki egy budapesti XI. kerületi dohányboltot – számolt be az eset fejleményéről a police.hu. A fegyveres rablás miatt azóta keresett rablók maszkban fenyegették a dohánybolt eladóját, majd megkötözték, és félmillió forinttal elmenekültek a helyszínről. A rendőrök az üzletben rögzített nyomok, valamint a bolt és a környéken lévő kamerák felvételeinek alapján sikerült azonosítani az egyik feltételezett elkövetőt. A 31 éves Sz. Zsoltot az ellene kiadott elfogatóparancs alapján május 14-én a Gödöllői Rendőrkapitányság járőrei fogták el. A BRFK nyomozói egy nappal később pedig a férfi társát, a 40 éves Sz. Lajost Budapesten vették őrizetbe. Lefoglalták azt a SsangYong típusú terepjárót is, amit a rablás elkövetésekor a két férfi használt. Őket fegyveresen elkövetett rablással és személyi szabadság megsértésével gyanúsítják, és kezdeményezték a letartóztatásukat.
Szerző
Frissítve: 2020.05.17. 09:37

Megölte ismerősét egy férfi Tatabányán

Publikálás dátuma
2020.05.16. 21:49

Fotó: police.hu
A gyanúsítottat őrizetbe vette a rendőrség.
A police.hu azt írja, emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egy 33 éves tatabányai férfi ellen. A gyanú szerint H. Imre kedd este Tatabányán szóváltásba került egy ismerősével, akit több alkalommal megütött. A bántalmazás következtében a sértett életét vesztette. A tettes ezután a holttestet egy Szomód külterületén lévő tanyára vitte, ahol elásta. A holttestre pénteken találtak rá, a rendőrség ekkor szerzett tudomást a bűncselekményről. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azonnal adatgyűjtésbe kezdtek az elkövető azonosítása érdekében. Mindössze 24 órára volt szükségük ahhoz, hogy elfogják a bűncselekmény elkövetőjét, akit szombaton, gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vettek. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított letartóztatásának indítványozását.
Szerző

Halálos baleset – Szalagkorlátnak ütközött egy motoros Somogyban

Publikálás dátuma
2020.05.16. 21:18

Fotó: police.hu
A balesetben egy 34 éves balatonszemesi férfi vesztette életét.
A rendőrség közleménye szerint a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján szombat délután az M7-es autópálya kőröshegyi lehajtóján egy motoros – eddig tisztázatlan körülmények között – lesodródott az úttestről és a szalagkorlátnak csapódott. A baleset következtében a jármű vezetője, egy 34 éves balatonszemesi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
Szerző