Videón a X. kerületi elektromos hulladék oltása

Publikálás dátuma
2020.06.05. 22:34

Fotó: Mónus Márton / MTI
Negyven fővárosi tűzoltó összesen tizenkét tűzoltó gépjárművel érkezett ki a helyszínre, ahol több mint háromszáz négyzetméteren csaptak föl a lángok.
Elektromos hulladék gyulladt ki péntek délután Budapest X. kerületében, a Sírkert úton. Negyven fővárosi tűzoltó összesen tizenkét tűzoltó gépjárművel érkezett ki a helyszínre, ahol több mint háromszáz négyzetméteren csaptak föl a lángok. A tüzet öt vízsugárral és két vízágyúval, közel kétórás megfeszített munkával tudták megfékezni - számolt be a tűzestről a Katasztrófavédelem közösségi oldalán.   Videó: Schultz László tűzoltó főtörzsőrmester – FKI Videocsoport
Szerző
Témák
tűz Kőbánya
Frissítve: 2020.06.05. 22:41

Holtan találtak egy 24 éves nőt Dombrádon

Publikálás dátuma
2020.06.05. 22:23
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az elsődleges adatok szerint a nő halálát idegenkezűség okozta.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. június 5-én 17 óra 55 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy 24 éves nőt dombrádi otthonában holtan találtak - írja a police.hu.  A Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen halált okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.  
Szerző

Rálőttek egy idős asszonyra Miskolcon

Publikálás dátuma
2020.06.05. 21:12

Fotó: Rendőrségi zárás egy miskolci társasháznál, ahol egy lakásban rá / MTI
A 72 éves nőt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.
Rálőttek egy 72 éves nőre péntek este Miskolcon - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. Dobi Tamás elmondta: az eset a Csabai kapui városrészben történt egy lakásban. A nőt súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A rendőrség keresi az elkövetőt.
Rendőrségi zárás egy miskolci társasháznál, ahol egy lakásban rálőttek egy 72 éves nőre
Fotó: Vajda János / MTI
Szerző
Frissítve: 2020.06.06. 08:06