Előfizetés

Magatehetetlen férfit fosztott ki a Nyugati téri aluljáróban - őt keresi a rendőrség (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.14. 07:28
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Vita torkollott verekedésbe.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu.  A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2020. szeptember 8-án 23 óra 40 perc körül a Nyugati téri aluljáró egyik büféje előtt ivott. Vitatkozni kezdtek és az egyikük többször arcon ütötte a másikat, aki a földre esett. A feltételezett elkövető ekkor elvette a földön fekvő férfi táskáját – amiben többek között 180 ezer forint volt – és elsétált vele. A feltételezett elkövetőről felvétel készült.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. ​

Barátja házából indult el, egy hónapja nem látták Szunyogh Ilonát

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.13. 21:56
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A csepeli rendőrök jelenleg is keresik a 35 éves nőt.
Fényképes körözést adott ki a fővárosi, XXI. kerületi Rendőrkapitányság az ismeretlen helyen tartózkodó Szunyogh Ilona eltűnése miatt. A rendőrség információi szerint a 35 éves nő 2020. augusztus közepén élettársa szigetszentmiklósi házából ismeretlen helyre távozott, és azóta sem adott életjelet magáról.
Szunyogh Ilona körülbelül 150 centiméter magas, haja hullámos, szőkésbarna, orrában és a szája felett piercing van.

Őt keresik a csepeli rendőrök
Fotó: police.hu
A csepeli kapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tud hollétéről vagy eltűnésének körülményeiről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. (police.hu)

Durva balhé robbant ki Pécsen, botokkal verekedtek a nyílt utcán

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.13. 19:41
Tárgyi bizonyítékként lefoglalt partvis, a pécsi verekedés után
Fotó: police.hu
Két társaság vitája fajult el a Kodolányi János utcában, partvisok és lécek törtek a harcban.
Többen is tömegverekedés miatt riasztották Pécsen szombat este fél tíz körül a rendőrséget, a betelefonálók szerint a Kodolányi János utcában ugrott össze két társaság. A helyszínre érkező rendőrök már azt látták, hogy három ember ver egyet, a haragosok partvisnyéllel, falécekkel ütlegelték másik társaságból kiszemelt ellenfelüket, aki könnyebben megsérült.
A rendőrök egy 28 éves sámodi és egy 41éves pécsi férfit, valamint egy 42 éves pécsi nőt állítottak elő, a verekedéshez használt eszközöket pedig lefoglalták. A háromfős társaságot kihallgatták, ellenük felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság (police.hu).