Előfizetés

Halmozza büntetéseit a zuglói kokainos gázoló

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.11.10. 10:24
Rendőr helyszínel a halálos kimenetelű gázolásnál a füredi úton
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Tavaly öt és fél évet kapott, de további éveket kell a rácsok mögött töltenie.
Mint ahogy a Népszava is beszámolt. T. Klára Petra még 2016-ban a Füredi úton haladt, amikor az Audijával fékezés nélkül elgázolt egy idős férfit. Segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, majd elment műszempillát csináltatni. Kiderült, hogy kokain hatása alatt vezetett. Később újra elkapták, mert ismét kábítószer hatása alatt vezetett. 
Emiatt kapott most egy év két hónap letöltendőt

– derül ki a Fővárosi Főügyészség lapunkhoz is eljuttatott közleményéből. Ráadásul úgy követte el az újabb stiklit, hogy már eljárás folyt ellene a halálos gázolás miatt. Bűnösségét beismerte, és lemondott a tárgyaláshoz fűződő jogáról, így az ítélet jogerős.

Kamion és kisteherautó ütközött az M43-as úton, meghalt egy ember

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.11.10. 10:13
Képünk illusztráció
Fotó: Erdős Dénes / Népszava
A balesetben a furgon sofőrje életét vesztette.
A rendőrség közleményében az áll: egy, a sorban várakozó kamionnak hátulról nekiütközött egy kisteherautó kedd reggel, 8 óra 10 perc körül az M43-as úton. A balesetben a furgon sofőrje életét vesztette. A rendőrök az autópálya érintett szakaszát a helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat a Nagylak közúti határátkelőhelyre terelik.

Halálra gázoltak egy biciklist Vésztőn

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.11.10. 10:04
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
Összeütközött egy teherautó egy kerékpárossal kedd reggel, 8 óra előtt néhány perccel a Békés megyei Vésztőn. A balesetben a biciklis olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette – írja a police.hu. A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező utcákba terelik.