Rákay Philip;Hír TV;Joe Biden;pedofil;

2020-11-15 19:57:16

"Cukrosbácsinak kinéző vén pedofil" - Rákay "kétmillió" Philip a kormánytévében gyalázta Amerika következő elnökét

Nem csillapodik a fideszes megmondóemberek hisztéria rohama.

Alighanem maradandó traumát okozott az állampárti véleményvezérek körében, hogy nem kedvencük, Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást. Ezért érvek híján inkább alpári stílusban gyalázzák Joe Bident. Ennek ékes jelét adta Rákay Philip, aki a Hír TV Publi Café című műsorának volt a vendége. A beszélgetést szemléző Média1 portál emlékeztet, ő volt az, aki 2002-ben az Orbán Viktor és a Fidesz vereségével véget érő országgyűlési választások alatt megtartott Kossuth téri fideszes nagygyűlésen azt próbálta elhitetni a rendezvény műsorvezetőjeként, hogy a gyűlésen 2 millió Orbán-párti személy vesz részt – holott a tér méreteinél fogva sem lett volna képes ekkora embertömeg befogadására.

Rákay Philip most sem okozott csalódást, ugyanis az új amerikai elnökről a következőket bírta mondani: 

Szerinte csalással alakult ki a választás végeredménye.

A portál emlékeztet, Rákay Philip egyébként nem az egyedüli volt a műsorban szereplő jobboldali médiamunkások között, aki így beszélt a leendő elnökről. Apáti Bence is bejelentkezett otthonából a Hír TV-be, aki már szinte a műsor elején hasonló vádakkal illette a politikust. Bár ő nem használta konkrétan magát a pedofil szót, csak egyértelmű utalásokat tett rá, amikor arról beszélt, hogy

Az alaphangot már a hétfői Sajtóklubban megadták a kormányzati megmondóemberek. Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, Bayer Zsolt itt arról elmélkedett, hogy Fehéroroszország hibátlan demokráciának tűnik Amerikához képest. Bencsik András pedig nem hajlandó  "ezt a Biden nevű ipsét" elnöknek nevezni. Igaz, ők legalább nem pedofilozták le a politikust.