Előfizetés

Majdnem agyonvertek egy kamaszt Sárkeresztúron, őrizetbe vették az apát és fiait

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.04.05. 09:16
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoz a rendőrség.
Őrizetbe vették a nyomozók azt a 36 éves férfit és három fiát, akik a gyanú szerint életveszélyesen bántalmaztak egy 16 éves fiatalt Sárkeresztúron – írja a police.hu. A nyomozás adatai alapján az apa és gyermekei Sárkeresztúron 2021. április 3-án 19 óra és 20 óra között előzetes szóváltást követően gereblyenyéllel, lapáttal és bottal tettleg bántalmaztak egy 16 éves fiút, aki ennek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrséget a székesfehérvári kórház orvosa értesítette szombat éjszaka, aki ellátta a sérült fiatalt. A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 36 éves férfit és három fiát. Vasárnap délután előállították, őrizetbe vették és gyanúsítottként kihallgatták őket. A férfi és annak 15, 17 és 18 éves fiai ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Gumilapok lángoltak egy marcali üzemben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.04.04. 21:33
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Sikerült megfékezni a lángokat.
Eloltották a lángokat Marcaliban, a Kossuth Lajos utcában, ahol egy üzemépületben keletkezett tűz vasárnap este

- közölte oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Tájékoztatásuk szerint gumilapok égtek mintegy ötven négyzetméteren. A marcali, a keszthelyi, valamint a zalakarosi hivatásos tűzoltók fojtották el a lángokat. Az egységek kiszellőztetik az épületet, és utómunkálatokat végeznek. A még izzó gócok átforgatásában munkagép is segít.

Kis híján agyonvertek egy 16 éves fiatalt Sárkeresztúron

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.04.04. 15:47
Képünk illusztráció.
Fotó: Shutterstock
Gyorsan meglettek a gyanúsítottak.
A székesfehérvári kórházból értesítette egy orvos a rendőrséget szombat éjszaka, hogy
egy olyan fiatalt lát el, aki azt mondta neki, bántalmazták őt Sárkeresztúron. A fiú életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Gyorsan akcióba lendültek az egyenruhások: helyszíni szemlét tartottak, adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak meg. Sikerült rövid időn belül azonosítani és elfogni a feltételezett elkövetőket. Egy 36 éves férfin, és annak 15, 17 és 18 éves fiain kattant a bilincs sárkeresztúri lakóhelyükön. Kihallgatásuk még folyamatban van - közölte a rendőrség.