drMáriás;Varga Judit;

2022-08-05 14:40:00

Varga Judit amerikai fajügyi szakértővel egyeztet Picasso műtermében drMáriás legújabb alkotásán

A festőművész azt a pillanatot ragadta meg, amikor a miniszter éppen befogadja az amerikai hagyományőrzők körében már sikeresen működő módszereket a faji keveredés megakadályozására.

A fajkeveredés szabályozásának kérdésével foglalkozó tapasztalt amerikai igazságszolgáltatási szakértő érkezett a magyar igazságügyi miniszterhez tette közzé Facebook-oldalán újabb művét közzétevő festő és alkotóművész, drMáriás.

A százszor nyolcvan centiméteres vásznon akrillal és szénnel készített kép a hazánk vezetői szerint korunk egyik legégetőbb problémájának megoldását átélő és befogadó miniszterasszonynak a tengeren túli szakértő a genderőrület bebutatása mellett még a ku klux klán szellemét is megidézi, feltehetően a nagyobb hitelesség jegyében. A művész ismertette:

A magyar fél minderre reagálva kijelentette, hogy az amerikai szakértő látogatásának a célja, hogy segítse tapasztalatával a magyar kormányt abban, hogy az új, egyre összetettebb kihívásoknak meg tudjon felelni, különös tekintettel a hamarosan az Európai Unió által bevezetésre kerülő, a faji keveredést kötelezővé tevő törvény elfogadásának a megelőzésére.

A magyar miniszterasszony – fedi fel drMáriás a lényeget – kijelentette, hogy Magyarország immár az egyetlen olyan ország, ahol még nem kötelező a faji keveredés, s ahhoz, hogy ez így is maradjon, szükség van új unortodox, illiberális, az amerikai hagyományőrzők körében már sikeresen működő módszerek bevezetésére.

Végezetül az immár tudással felvértezett igazságügyi miniszter a következő fordulattal búcsúzott el vendégétől, egyben a rájuk szavazóknak is üzenhetett így: „Mert Magyarország megvédi a polgárait. Akár saját maguktól is.”