támadások;keresztényüldözés;Tóth Gabi;

2022-08-26 07:16:00

Tóth Gabi szerint ő nem úgy állt elő, mint Szűz Mária, de 85 halálos fenyegetést kapott

A NER házi énekesnője azt mondta, ő pont olyan, mint mindegyik másik ember.

„Én nem rejtettem véka alá a hitemet. Ez nem egy annyira titkos dolog volt, hogy én a vadóc lány hirtelen előálltam, mint a nagy szent Szűz Mária, tehát nagyjából erre butítottak le, ilyen házmester hergelést csináltak a karakteremből, miközben én évek óta beszéltem a hitemről” - jelentette ki a fideszes TV2 Tények Plusz című műsorának adott nyilatkozatában Tóth Gabi.

Az énekesnőt arról kérdezték, hogy egy időre szünetet tart a közösségi médiában. A beszélgetésben a korábban ismert motívumok bukkannak elő, miszerint hite miatt érik őt támadások. Azt állítja, 85 halálos fenyegetést kapott, az viszont, aki köpönyegforgatónak tartja, az iskolai végzettségemmel alázza, számára hiteltelen ember, főleg, ha közben azt hirdeti, fogadjuk el egymást. Akik erőt adnak neki, azok a rajongói, főleg, amikor olyanokkal keresik meg: „A fogyatékkal élő gyermekeiket elhozzák a koncertjeimre, mert azt érzik, azt mondják, Gabi, te majd átmosod ezt a kis lelket, majd talán erőre kap”.

Végezetül pedig beszélt arról is, szerinte milyen az igazi Tóth Gabi. – Mondhatnám úgy is, hogy nincs itt semmi látnivaló, pont olyan vagyok, mint minden más ember. Voltam egy kiskamasz, voltam egy kamasz, egy lázadó, rocker. Megéltem mindent, aztán elfáradtam, lenyugodtam, családanya lettem… és egyre fontosabbá váltak számomra azok az értékek, amiket otthonról hoztam. És akinek családja és gyermekei vannak, pláne nem kell ezt magyarázni, mert pontosan fogják érteni, miért mondom ezt – fogalmazott az énekesnő, akiről az interjút szemléző 24.hu szerint a a TV2-höz hasonlóan fideszes Magyar Nemzet  nemrég publicisztikát közölt Vérgőzös, aljas támadás Tóth Gabi ellen címmel.

Nem mellesleg Tóth Gabi volt az az énekesnő, akinek a hvg.hu nemrég levelet küldött, de az végül egy fideszes e-mail címről pattant vissza.