MTVA;Németh Balázs;állami média;

Zokogtak az állami média női munkatársai Németh Balázs búcsúzásakor

Felszínre törtek az érzelmek. 

„Szerdán volt Németh Balázs utolsó adása a híradóban, ezért a kollégák meglepetéssel készültek neki. Úgy huszonöten összegyűltünk és megleptük. Sokan vidékről jöttek vissza, hogy este tíz óra után elbúcsúzhassanak tőle” - idézte fel az esemény pillanatait a Blikknek az állami televízió hírcsatornájának, az M1-nek az egyik munkatársa.

„Sokan szeretik őt a munkatársak közül, így az érzelmek is feltörtek, amikor köszöntöttük és megajándékoztuk. A lányok közül sokan el is sírták magukat, és Balázs is elérzékenyült. Felkészült, profi, tehetséges, és emberileg is makulátlan. Volt, aki azt mondta, olyan az ő távozása a »közmédia« híradójától, mint amikor Cristiano Ronaldo elhagyta a Real Madrid vagy Lionel Messi a Barcelona futballcsapatát”

- fogalmazott. 

A lap úgy értesült, távozásának hátterében személyes konfliktus állt, a hírigazgatóval, Németh Zsolttal voltak súrlódásai. Pénteken már hivatalosan is munkába állt: ő lett az atlétikai világbajnokság szervezéséért és rendezéséért felelős cég vezérigazgatója.