díjazás;propaganda;Ripost;

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a TV2, az M1 és a Ripost

Saját propagandistáik teljesítményét találták a legjobbnak a fideszesek. 

Az idén 34 pályázó 41 pályázata kapta meg az Érték és Minőség Nagydíj (ÉMIN) Tanúsító Védjegy használatának jogosultságát, a nagydíj pályázat elismeréseit, különdíjait csütörtökön adták át az Országházban, a legtöbb díj az agráriumhoz kötődik - írja az MTI. 

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a pályázat fővédnöke köszöntőjében kiemelte: az orosz-ukrán konfliktus kihívások elé állítja a világot, az üzleti és fogyasztói várakozások romlanak. Ebben a nehéz helyzetben a kormány célja megőrizni a magyar gazdaság stabilitását, növekedést, javítani az üzleti szféra és a lakosság várakozását - tette hozzá. Az Országgyűlés alelnöke szerint az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat rámutat arra, hogy a vállalatoknál az innovációt, a tudást, a megoldásokat előtérbe helyező modellváltásra van szükség a fenntarthatósági szempontok szem előtt tartása mellett. A Borsonline tudósítása szerint pedig 

a TV2 hírigazgatóságával és az M1 csatornaigazgatóságával együtt a Ripost szerkesztősége nyerte a Kommunikációért Nívódíjat, mivel az értékelők szerint ez a három sajtószerv tette a legtöbbet a kiemelkedő minőségű értékek bemutatásáért.

„Ez a nívódíj a szerkesztőség több éves kitartó munkáját dicséri. Sikerünk, amit az olvasóink száma is visszaigazol, egyebek közt annak köszönhető, hogy miközben folyamatosan alkalmazkodunk a változó környezethez és olvasói igényekhez, következetesen szem előtt tartjuk a Ripost által képviselt és felvállalt értékeket” – mondta Zimber Szilvia, a Ripost7 főszerkesztő-helyettese.